Hogy lehet megélni 70. 000 Ft-ból Budapesten egyedül?
Mint láttad, 200 Ft körüli adag ebédeket írtam. Feltételeztem, hogy a fennmaradó 300 Ft-ból már sikerül kitalálni némi reggelit. Pl. rántotta, felvágottas, sajtos kenyér, sajtos-zöldfűszeres pirítós, olcsóbb müzli, egy péksüti, szalonna, joghurt kiflivel, szardellás kenyér, caciki, lekváros kenyér... ezek mind kijönnek viszonylag olcsón, főleg ha nem napra számoljuk, hanem egyik nap olcsóbbat eszik az ember, másik nap drágábbat.
Okosan kell vásárolni, pl. kis poharas joghurt helyett nagyobbat venni és több étkezésre beosztani.
Tudom, mit beszélek, évek óta hasonló összegből étkezünk, változatosan és egészségesen. Ésszel vásárolok, lehetőleg akcióban. És természetesen drágább ételek is kerülnek az asztalra, akkor azt a pénzt máshonnan megspórolom. Pl. ha egy nap tejszínes csirkemellet főzök, akkor előtte-utána nap olcsó kaját, így egálba jövünk ki.
20:38
Hát én kb ilyeneket főzök, és piacon vásárolok, de valahogy 50e simán elmegy egy hónapban kajára. Pedig csak ketten vagyunk, én és az 1 éves gyerkőc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!