Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért áll olyan messze a...

Miért áll olyan messze a magyar emberektől a hálózatépítés, és az internetes vásárlás?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 18:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"ezt a süket dumát egyre kevesebben nyalják be"

:) Igen, nekem úgy tűnik, egyre többen. De neked biztos jobb a rálátásod erre.. :) Vagy nyilván csak más körökben mozgunk.

"A naiv emberekből élsz te meg a hozzád hasonlók."

Lehet. Sőt, ebből az is következik, hogy én is naív vagyok, hiszen naívan én is hittem a szponzoromnak. Mindenesetre örülök, hogy voltam elég naív, és belekezdtem, és nem okoskodtam túl a dolgot, mint az okos többség. Egy dolgot kellett eldöntenem: veszíthetek rajta? Egyértelmű NEM volt a válasz. Mi mind mérlegeltük ezt, és úgy gondoltuk, belevágunk. Mi naívak... elhittük, hogy sikerülhet! :)

"Szomorú példája vagy a felkapaszkodottak lenéző és szánalmas gőgjének."

Köszönöm a véleményedet. Bár nem voltam kíváncsi rá, de ha már kikívánkozott belőled, hadd jöjjön. De ha már itt tartunk, nem, én nem nézek le senkit. Minden ember egy csoda, óriási lehetőségekkel született. Van, aki képes kihasználni ezeket, és van, akiben benne marad. Mi szeretnénk, ha mindenki kihozná magából a legjobbat. Ezért adunk egy eszközt, ami nekünk segített, hátha segít másoknak is. Te még nem találkoztál számodra hiteles hálózatépítővel. Majd ha találkozol, meglátod..

"Bár abban se vagyok biztos, hogy neked valaha is voltak megélhetési problémáid."

Az én mindenkori anyagi helyzetemhez nem hiszem, hogy bármi közöd lenne, de ha már annyira kíváncsi vagy, hogy ezt feszegeted, szerintem kellene találni egy megfelelőbb fórumot ennek a megtárgyalására.

2012. ápr. 16. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!