Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Otthon végezhető munkát...

Otthon végezhető munkát keresek. Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 19:52
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Ha kész vagy arra hogy otthonról végezhető munkát végezz, az első lépés az hogy ne add fel az állásod azonnal. Kivéve, ha épp nincs munkád, és így azonnal elkezdheted a munkát otthonról. Ha komolyan szeretnél foglalkozni otthonról végezhető munka végzésével, akkor figyelembe kell venned a következő fontos lépéseket: 1. Keress a neten olyan sokféle munkalehetőségre, amennyire csak tudsz.

2. Íratkozz fel néhány otthonról végezhető munkát ajánló oldal hírlevelére, hogy több információt szerezz.

3. Chat-elj és nézz bele fórumokba, amelyek ilyen munkát fégző embereknek szólnak, és így nagy lesz az esélye, hogy rátalálsz a neked megfelelő otthonról végezhető munka lehetőségére.

4. Legyél szkeptikus minden ajánlattal szemben, ami túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, és használd a józan eszed, amikor otthonról végezhető munka ajánlatokat olvasol.

5.Légy óvatos az olyan lehetőségekkel, amelyek magas belépési vagy tagsági díjat számolnak fel. Sok olyan interneten végezhető munka van, amelyek kis befektetéssel elkezdhetők vagy teljesen ingyenesek. Ismerettségi körömben vegyesek a tapasztalatok, sokszor nem azt kapjuk amit ígérnek. Némelyik ismerősöm csak sokadik alkalomra találta csak meg a jövedelmezőbb lehetőségeket. Személy szerint én is elidőztem pár lehetőséggel mire rábukkantam a mostanira. Ha kérdésed van, írj a privát címemre.

Üdv.: michael74

2009. márc. 19. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!