Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mekkora a válság? Mennyi...

Mekkora a válság? Mennyi munkanélküli van arra (kb) amerre élsz, vagy ahol dolgozol!? El tudsz helyezkedni? !

Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 16:38
 1/3 anonim válasza:
100%
Sajnos erre is érezhető a válság, nagyon sok embert küldtek el a gyárból, ahol dolgozom(Bosch), de szerencsére még sok ember jár erre a munkahelyre, beleértve engem is!Igaz már az utóbbi 1-2 hónapba nem küldtek el senkit, de megvontak tőlünk némi juttatásokat emiatt!
2009. márc. 19. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
New Yorkban februárban 650ezer ember lett hivatalosan munkanélküli. Pontosabban csak ebben a hónapban ennyivel nőtt a munkanélküliek száma.
2009. márc. 19. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mások hogy vannak vele, de én már 5 hónapja nem találok munkát.

Valószínűleg egy kórházba felvesznek, mint ápolósegéd.

De csak azért, mert minden egészségügyis menekül ki külföldre, úgyhogy mindenkit lasszóval fognak meg itthon.

Dehát nincs más választásom, jobb lehetőségem úgysem lesz...

2009. márc. 19. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!