Hogyan tehetném pénzzé, az "ingyenes" kollégiumi szolgáltatásokat?
Ezt az ingyenest idézőjelbe értem, mert ugye van havidíj..
De pl.: 100/100Mb os net van, áram, víz, akkor 690ft ért lehet külsőst befogadni egy éjszakára, sütni, főzni, zohanyozni..
Nem ismertek olyat aki igényt tartana ilyen szolgáltatásokra?
Vagy ötleteket várnék ,h hogyan lehetne hasznosítani.
Arra gondolsz, hogy keresel egy hajléktalant az utcán, azt mondod neki, hogy ha fizet ezer forintot, lezuhanyozhat nálad, becsempészed, megfürdik, fizet és kirakod?
Bajba is kerülhetsz emiatt sztem.
-Lehetne szórni csak, macerás lenne pénzt beszedni, meg másik ,hogy ablakba kirakni egy antennát az feltünő..
Meg másik dolog ,hogy a koli nem a város közepén van, egy ilyen antenna ami tudná megfelelően szórni tudtommal nem 2fillér.
-Akár abba is belemennék ,hogy egy csöves feljöjjön, de nem olyan csövesre gondolok aki 2méterről bűzlik.. azoknak szerintem nincs is annyi pénzük, vagy ha van is alkoholra költik. (pl: olyanra aki rendesen dolgozik(feketén)csak önhibáján kívül elvesztette lakását és nem szívesen jár hajléktalan szállóra.
Addig szerintem nem lenne ,bajom belőle amíg nem csinál semmi valami kárt.Mert felhozni akárkit felhozhatok csak én felelek érte, portán le kell adnia valmilyen fényképes iratot..Max ha valaki eldobna, de akkor se tudom ,hogy mivel álnának nekem, szerintem nincs olyan szabály ,hogy külsős nem zuhanyozhat a kollégiumba:D
-Tudom, hogy nem azért van, hogy nyerészkedjek rajta, de ha nem használok ki olyan lehetőségeket amiket kihasználhatok sose jutok plusz pénzhez.
olyanon is gondolkodtam ,hogy akkumulátorokat bérbe tölteni
vagy pl. van olyan módszer ,h áramot lehet továbbítani vezeték nélkül csak még egyenlőre kis távolságban működik a dolog(pár méter) meg van egy hátránya ,hogy káros az egészségre..
Ebből az egészből a net az egyetlen használható érték, de azért nagyon kipics@znak, ha lebuksz.
A BME-n 2 éve megbukott seedserver üzemeltetésért pár srác a koleszbe, hatalmas balhé volt belőle, bilincsben vitték el őket és az összes számítógépet. Meg a többi koleszos sem örült nekik, mert a yard mindenkit felkeltett hajnalba, kivezényelték őket a szobákból, órákig kinn vártak a kolesz előtt. Elhiheted nem voltak a srácok népszerűek az elkövetkező pár hétben...
Apám, ekkora idiótát még nem láttam. Akkumlátorok bértöltése, viccnek talán jó :D Zuhanyzásért senki nem fog fizetni, a hajléktalanok ingyen is meg tudnak a szállón.
A koliszabályzat biztosan tiltja, hogy továbbértékesítsd az ő szolgáltatásaikat, az alap hogy kirúgnának, de a rendőrségen is tennének feljelentést. Kamerakép alapján meg szépen vissza lehetne nézni hogy hány ügyfeled volt.
Arra nem gondoltál még, hogy esetleg dolgozzál, ha plusz pénzhez akarsz jutni?
jó, hülyeségnek hangzik, de nem 5-10 aksira gondoltam.. kis mennyiségbe semmi értelme nem lenne.
am a kameraképpel meg nem sokra mennének mert max egy hétig tárolják.. utána ráveszik a friss videókat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!