Önéletrajznak megfelel ez?
ez az első önéletrajzom holnap jelentkezek egy munkára, és ezt fogom kinyomtatni vagy mondjuk ha pályázok más munkára.Vélemény??
Önéletrajz
Alapadatok:
Név:
Születési idő:
Cím:
Telefon:
e-mail:
Tanulmányok:
1999-2007
Általános Iskola
2007. szeptember- 2011 május
xy szakiskola
Szak: Kereskedelem-marketing
Személyes kompetenciák:
Nyelvismeret: alapfokú angol
Számítógépes tudás: Microsoft Word, Excel, Power Point, Internet teljes körű használata
Vezetői engedély: M kategória
Szabadidős tevékenységek: kirándulgatás, olvasás, internetezés zenehallgatás, kertészkedés
kelt: ----, 2011. május 29.
Üdvözlettel:
Ez természetesen az adatokkal van megadva, és szépen van formázva.
Az általános iskolát nem feltétlenül kell beleírni, hacsak nem volt már ott is valami kiemelt tárgy, ami hasznos lehet a munkaszempontjából (nyelv, gyakorlati oktatás).
És a kirándulgatást cseréld le kirándulásra.
A többi oké.
Szerintem az pl nem kell, hogy alapadatok, vagy, ha mindeképp akarsz címet adni a bekezdésnek, akkor legyenek inkább személyes adatok.
Általános iskolát nem kell beírni.
Én úgy írnám a nyelvtudást, hogy Angol - alapfokú nyelvtudás/nyelvvizsga, ha nincs nyelvizsgád, lehet jobb lenne, hogy társalgási szintű nyelvtudás.
És sürgősen továbbfejleszteném a nyelvtudásomat a helyedben, mert főleg ker-marketing vonalon az fontos szerintem.
Hát igen, tevékenységnél a kirándulgatás az elég rosszul hangzik.
És önéletrajzot nem szoktunk aláírni és dátummal ellátni, mert az önéletrajz általában egy kisérőlevél mellé kerül. Ebben a kisérőlevélben írjuk le, hogy hova jelentkezünk, és miért, itt még írunk arról, miért vagyunk alkalmasak a munkára, ha kérnek ide írunk fizetési igényt, és ezt írjuk alá, és dátumozzunk.
Sok sikert a munkakereséshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!