Babakötvény megkötése után, mikor kapok bizonylatot, hogy rajta van az állam által adott kezdő összeg?
Figyelt kérdés
Novemberben kötöttem,és azóta semmi,szerintem már kellett volna kapnom valami visszaigazolást nem?(úgy tudom 40ezer a kezdő)
Vagy ez hogy működik?Segítenétek?Előre is köszi!
2011. máj. 23. 23:08
1/3 anonim válasza:
Én a Takarékszövetkezetnél nyitottam Start számlát, és oda kértem az összeget.
Konkrétan igazolást én sem kaptam, hogy ott van rajta a számlán, csak a szerződés van, amit a bankkal kötöttem, de szerintem év végén fognak majd küldeni egy számlakivonatot, ahol szerepelni fog, hogy lekérték ezt az összeget, illetve az én befizetéseim.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!Én is a takaréknál nyitottam a számlát.
Köszönöm,hogy írtál,valószínű akkor úgy lesz ahogy írtad!
ÜDV:)
2011. máj. 24. 22:19
3/3 anonim válasza:
Nekünk az otp-nél van,egy évben egyszer küldik a papírt,minden rajta van,havi utalások,állami támogatás,meg a kezdő pénz is amit az állam adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!