Vatera! Most miért nem válaszol? Mi ez a nagy csend? -. -
Vaterán vettem egy winchestert a számítógépembe. Az eladó először nagyon kommunikatív volt rögtön el is küldte a bankszámlaszámot. Viszont már lassan két napja küldtem egy e-mailt hogy a pénzt befizettem jöhet az áru. De nem válaszol meg semmi:/ Pedig vaterán nagyon sokszor belépett már. Miért nem küldi már el végre az árut?
Nem hiszem hogy átvert hisz több tízezres árukat árul miért pont engem b*szna át??84 pozitív értékelése van és 0 negatív valamint 0 semleges.
2 nap valóban nem probléma. Utalásnál ha másik banktól utaltál általában 2 munkanap, mire megkapja. Ha sok adásvétele van elképzelhető, hogy nem minden nap nézi a bankszámlát és nincs kedve sem válaszolni naponta feleslegesnek tűnő levelekre.
Én pl hetente kb 10-15 terméket adok el, de csak szerdán és pénteken nézek rá a bankszámlára, akkor is postázom a termékeket. Általában egynél többször nem válaszolok emailre, csak ha változás van. Pl ha egyszer írtam, hogy amint beérkezik a pénz postázom, akkor ha utána minden nap kapok egy kérdést, hogy "megérkezett ma a pénz? és ma?" akkor azokra nem válaszolok. Amint megérkezik visszajelzem (írom visszajelzésben hogy ma postázom) és postára adom.
Én is így jártam. Az eladó ráadásul azt írta, hogy feladta a csomagot a postán, négy nap múlva bementem a postára, sehol semmi. Másnap megjött a csomag, előző napi feladási dátummal.
Mivel rendesen megküldte az árut, pozitív értékelést adtam, hogy ne kavarjak neki. De azért csóváltam a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!