A munkaközvetítők, munkaerőkölcsönzők milyen munkára szoktak kiközvetíteni?
Érdemes náluk jelentkezni? Főleg B.-A.-Z. megyeiek válaszoljanak, de bárki válaszát szívesen olvasom! Mindent, amit tudtok, írjatok le, legyetek szívesek!
Válaszokat köszi!
Nem vok BAZ megyei, de mindenféle munkára. Irodaihoz tudok hozzászólni. Asszisztenst keresnek, akár csak helyettesítésre is. Nem fizetik halálra, de legalább nem érzed feleslegesnek magad. Érzelmileg megterhelő, mert nem ismersz senkit, viszont úgy gondolják, mindent tudsz. Droid munka, de ha kell a pénz a számlákra, akkor nem nagyon van választás.
Bocs, asszem a kirúgás szélén állok.
160 cm vagyok, 47 kg. Nem hiszem, hogy gyártósorra alkalmas lennék (nem sokáig bírom a monotonitást, és ötletelős típus vagyok), ezért inkább irodai munkára gondoltam, de lesz, ami lesz. A lényeg, hogy kifizessenek.
Érettségim van (meg egy használhatatlan OKJ-m). Felhasználói szinten tudom kezelni a számítógépet.
Az attól függ, melyik közvetítőhöz mész. Én pl 2 napja voltam, és ott többek között a Bosch-ba keresnek munkásokat. Kapsz 1 kérdőív féle lapot, ott beírhatod a szakmád, van e jogsid, értesz e a géphez, dolgoztál e már és mennyit meg hasonlók. És ha kellesz akkor felhívnak. Tök rendesek voltak, ja és Miskolcon voltam. Melyik közvetítő irodába akarsz menni?
Amúgy én is vékonyka vagyok, 160/45. És hidd el, nem az számít. Van 1 használhatatlan szakmám is, 20 éves vagyok, és hát az egyetemre kéne gyűjteni.
Voltam a Manpowernél és a Trenkwaldernél. Bosch néz ki eddig.
Amúgy tök ugyanaz a helyzetünk. Nekem is van egy OKJ-s nyavalyám, de haszna nincs. Lehet, hogy ősztől részletfizetéssel kimeccsezem a második szakmám.
Utálom ezt a bizonytalanságot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!