Mi történik, ha nem fizetek be 4 havi elmaradt internet díjat?
Idegesít, hogy hűséges előfizető vagyok, a díj ugyanolyan drága, mint kezdetekkor. Viszont az újonnan belépőknek már jóval olcsóbb. Ezért egy ideje dacból gyűjtögetem a befizetetlen csekkeket.
Szolgáltatót akarok váltani... És gondoltam ezt a néhány számlát már nem fizetném be az előzőnek. :-) Valahogy megúszhatom? Mondjuk gondolom a modemet vissza kell vinnem nekik, meg ilyesmi. Vagy azt is.. nem lehetne elsumákolni?
Esetleg hajlandó volna a szolgáltató olcsóbb havidíjat számlázni utólagos időre, csak hogy ügyfelük maradjak?
Van ilyen tapasztalatotok?
lekapcsolják,ha nem fizeted be akkor átadják egy idő után behajtónak,aki soktizeret rátesz..plussz modemet is kifizettetik...
ha olcsóbb az újaknak,akkor annyit tudsz,hogy kikötteted és a férjed/anyád/akárkid nevére ujrakötteted
Egyszerűbb lett volna, ha csomagot váltasz. vagy felmondod és kötsz egy újat.
Az elmaradt díjakat be fogják hajtani, végrehajtóval,kb.kétszer annyit mint a tartozásod volt.
Miért nem mondtad fel a szerződést rendesen?
Első körben megszüntetik a szolgáltatást, majd felmondják a szerződésedet, ami szerződésbontási díjjal jár, ezután eladják a tartozásod egy külső behajtócégnek és a tartozásod sokszorosát veszik vissza tőled.
Nem jó vicc!
Így van.
Megjegyzem nem is értem. A boltba sem visszük vissza a kenyeret, hogy drága volt, kérsz vissza az árából 20 Ft-ot.
Ennyiért vállaltad, megkötötted a szerződést, fizess. Ennyi.
kedves előző,azért ez más mint a kenyér. nyugodtan lehet kérni szerződésmódosítást, csomagváltást. Vagy fel lehet mondani. (érdemes is, akik nem kérnek módosítást sokszor kétszer annyit fizetnek mint az új belépők. Nézni kell a lehetőségeket és váltani.)
De nem úgy, hogy abbahagyom a fizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!