Ukash vagy Freebet kártya vásárlás. Hol?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Valaki tudna Nekem segíteni abba hogy hol tudok Ukash vagy Freebet kártyát vásárolni? Aki esetleg vett már vagy rendszeresen fizet vele írja meg hogy hol vette/veszi.
Köszönöm !
2011. máj. 16. 13:04
1/4 anonim válasza:
Egyiket se lehet, de remélhetőleg lesz hamarosan itthon paysafecard, és akkor azt is lehet majd a bwinnél használni! :)
2/4 A kérdező kommentje:
;-)
2011. júl. 10. 12:40
3/4 anonim válasza:
Én vagyok megint : ukash-t lehet venni 3%-os kezelési költséggel a prepaid4.me oldalról. Az Abaqoos oldalon kell létrehozni egy smart2pay számlát, és online átutalással (2 perc alatt jóváírják, sima magyar belföldi utalás) feltölteni a számlát, majd pedig vásárolni szépen a kuponokat, a kódot pár perc múlva küldik emailben.
4/4 anonim válasza:
Miért akarsz te Ukash kártyát venni?
Ha esetleg azért mert Magyar rendőrség blokkolta a gépedet szövegű tiltást kaptál akkor összeszedtél egy vírust ami blokkolja a géped és kér a felhasználótol xy összeget Ukash kártyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!