Lakásvásárlásnál ügyvéd vagy közjegyző a biztosabb?
Figyelt kérdés
Egy tehermentes panellakás megvételéről lenne szó, a vételár készpénzben fizetve. Azért gondoltam hogy a közjegyző jobb lenne egy ügyvédnél, hogy ő csak hivatalosabb személy és jobban belelát a dolgokba mint egy ügyvéd. Véleményt szeretnék, ha tudtok.2011. máj. 8. 15:19
1/5 anonim válasza:
Kinek jut eszébe többmilliót kp fizetni? utaljátok csak szépen azt a pénzt.
2/5 anonim válasza:
Én inkább a közjegyzőt javasolnám, szigorúbb feltéteket szab az eadó felé, legalábbis ilyemiket olvastam. Az én ügyvédem pl. néhaúgy tűnt, mintha nem is képviselné az érdekeimet..
3/5 anonim válasza:
Utolső hosszászólálnál kimaradt ot én a vevő voltam.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Úgy vagyok vele én is, hogy egy közjegyző alapból magasabb végzettségű és gyakorlottabb egy sima ügyvédnél és lehet hogy meglát olyasmit is, ami mellett az ügyvéd elmegy vagy nem tulajdonít akkora jelentőséget.
2011. máj. 9. 19:18
5/5 anonim válasza:
Tudok ajánlani egy nagyon normális közjegyzőt a hatodik kerületben a nyugatinál: [link]
Dr. Máté Viktor, csak jókat tudok mondani róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!