Hogy gyűjtsek pénzt a yorkimra?
A szüleimmel azt beszéltük hogy nyári szünetre kaphatok yorkit ha összegyűjtöm a pénzt.Most van 10 000 Ft-om.Mivel szerezhetnék rá és majd miket kell hogy vegyek neki?
13/L
kell majd venned neki kaját,nyakörvet, játékot(de nem muszáj) , pórázt , etetőtál , itatótál és persze maga a kutya . Én azt csináltam régen amikor teknőst akartam , hogy a szüleimet maszíroztam (pl.:hátukat , lábukat , combjukat ) és az valamennyibe került (pl,.: hát masszázs 80 ft.) . Lehet , hogy elég kevés pénznek tűnik de nagyon hamar összejön ha nem 10 ft-ot kérsz érte :D .
De például vállalhatsz munkát a szomszédoknak , hogy : lenyírom a füvet vagy leviszem sétáltatni mindennap a kutyáját.. Meg ilyenek . Vagy(de ez elég gyerekes dolog) bábszínházat tartasz (:
Ezer meg ezer dolog van amivel pénzt lehet szerezni.. Elmehetsz hétvégén dolgozni is . Vagy (egyik barátnőm is ezt cvsináélta) a szomszédban volt egy kisgyerek és amikor elmentek a szülei ő mindig vigázott rá és kapott pénzt. Vagy egy kicsit több házimunkát vállalsz és lehet , hogy több zsebpénzt kapsz!
Örülök ha tudtam segíteni . Sok sikert a gyűjtéshez .
12/L
Miért csak a yorkie jó? Egy keveréket nem lehet ugyanannyira szeretni? Bemész a menhelyre, 100 számra vannak kisméretű akár kölyök, akár felnőtt kutyusok, olyanok amilyen senkinek nincs.
Összeszedsz még 100e ft-ot egy kutyára, azt etetni kell oltani, kozmetikázni: az első évben ez még 100 e ft.
Vagy veszel 20-30 e ft-ért szaporított kutyát, aki vagy hasonlítani sem fog egy yorkiera vagy beteges lesz és megint egy kisebb vagyont kell rá költeni hogy megmaradjon.
Szerintem menőzésből ne akarj divatos yorkiekát, csak azért mert mindenkinek az van.
köszi a válaszokat eddig majd valamni házimunkát csinálok egyébként a cuccok már nagyjából megvannak meg arra adnak még pénzt
Nem menőzésből csak nekem ez a fajta nagyon megtettszett sokat tanulmányoztam meg bennük valami megfogott és azért.Egyébként majd tenyésztőtől veszünk
Azért azt tisztázd a szüleiddel,hogy a késöbbiekben is kell majd a kutyusra kolteni.pl ha hirtelen megbetegszik.
(Vajon mennyit kellene bábszinházaznom egy garzonért... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!