Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki, nyári munka a balaton...

Valaki, nyári munka a balaton környékén?

Figyelt kérdés

17/L és egy 20/F -nak.

vagy hol keresgéljek?? (google-n kívül)

szállással együtt esetleg?

2011. máj. 5. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is Balatonon fogok dolgozni :) Egészen pontosan Balatonlellén (A napfény strand és élményfürdőben) egy kis étteremben leszünk felszolgálók..de csak nyárra.

Ti hova mentek?

(ja,nekem ismerős vitt be,hogy van meló)

2011. máj. 5. 13:32
 2/6 A kérdező kommentje:

hát ez a baj hogy nem tudom hova , merre kéne... de nagyon jó lenne, mert itt a környéken ahol lakok nem éppen van meló :S

felszolgálás nagyon jó lenne, szívesne csinálnánk. dehát... :/

na meg a szállást is megkéne oldani bár az a legkevsebb azthiszem :)

2011. máj. 5. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:

első vagyok..Nekünk adtak szállást is..Igaz levonnak valamit a fizetésből,de ez legyen a legkevesebb gondom..

Egyébként nem messze van egy camping ,,ott kaptunk szállást..

Miért nem mentek le Balatonra és kopogtok be minden olyan helyre ahol lehet dolgozni?

Ha nem szólt volna az ismerős,hogy menjünk oda dolgozni,mert van hely akkor mi a kopogtatást csináltuk volna..

2011. máj. 5. 13:47
 4/6 A kérdező kommentje:

lehet rá kellene áldozni egy napot... tényleg.

csak hát az ország másik feléből odamenni, és lehet nem is kap az ember... mondjuk szerintem ez lesz :)

amugy véletlenül nem tudod hogy oda ahova te/ti mentek van még munka lehetőség?:)

2011. máj. 5. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:

sajnos már nincs.így is épphogy bejutottunk.

Egyébként ha meg nem jön össze akkor is volt egy jó napotok..nem igaz?

2011. máj. 5. 13:57
 6/6 A kérdező kommentje:

teljesen igaz mondjuk :)

azért köszönök mindent :)

2011. máj. 5. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!