Védelmi pénz - ez igaz?!
Budapesten nincs már nagyon ilyen. Ha be is próbálkoznak, azok nyomik, rájuk hívja az ember a rendőrséget, és már vége is a dolognak. Több barátomnak van étterme, kocsmája, discoja Budapesten. Belvárosi komoly helyek... Nincs semmi gebasz. Akik ezt a 90-es években még csinálták, azok ma már vagy eltűntek, vagy ülnek, vagy fehérgallérosokká váltak, és nem foglalkoznak már ilyenekkel.
Biztonsági ember minden szórakozó helyre kell, kamera sem árt. De inkább a részegek, kötekedők, tolvajok, lopós alkalmazottak miatt érdemes. Illetve ha gáz van, nem baj, ha a rendőrség vissza tudja nézni, hogy miért volt a gebasz.
A VIII. kerületben mondjuk én semmit nem nyitnék :) De a belvárosban semmi gond nincs.
pécsen volt egy szórakozóhely ami teljesen kiégett annyi benzint locsoltaka rá mert nem fizettek védelmi pénzt. az ment egy darabig h a tulaj fizetett majd vérszemet kaptak és mégtöbbet akartak amit a tulaj már nembírt.
hívni kéne pár 2 ajtós szekrényt és a lelket is kiverni ezekből az emberekből. akik védelmi pénzt kérnek csak ebből értenek.
"Mennyire jellemző az országban és a fővárosban"
azon a helyen ahol van pénz elöbb vagy utóbb elkerülhetetlen. mindig lesz egy helyi jani aki veri a mellét. egyszeri esetre könnyű néhány bromarcút felbérelni. van olyan aki egy pet palack borért is fel lehet bérelni egyszeri alkalomra kötözködni. van olyan aki csak poénból is elvállalja mert h ő a jani nagy haverja lesz ha verekedni megy.
biztonsági emberből nemtudsz annyit fizetni aki képes lenne állandóan figyelni a helyet persze jó ha van néhány forgalomtól függően h a napi teendőket ellássák.
ahogy korábban írtam a fejest kell elverni ,de nagyon. persze nem a szórakozóhelyen hanem kicsit odébb. legyél fedhetetlen mert ha tudja bizonyítani h megverted akk még neki áll feljebb és téged itélnek el.
egyik ismerősöm klinikán dolgozik. miután az alkesz rátámadt az orvosra az orvos annyit írt a kórlapra h nemakarja itt látni. a biztonsági őr megfogta kikisérte az intézmény területén túl majd a beteg arcával végigsúrolta a falat. az alkesz beteg ezután kidőlt hívták a mentőket. senki sem kapott büntetést mert ez ott már nyílt titok. mindenki fedezi a másikat.
arra akartam célozni h mindenkivel úgy kell beszélni ahogy megérti.
Disco, night club keményen benne vannak.
Kocsma, egyéb klubok az helység válogatja.
Haveroméknak volt egy bárja, kb 4 év után jelent meg 2 cigó "érdeklődni".
Végül azt csinálták, hogy egy legális Őrző-Védő céggel szerződtek néhány ezer forintos havi költségen.
Utána senki se zargatta őket.
Az a helyzet, hogy a legális Őrző cégeknek többnyire komoly alvilági kapcsolataik is vannak így ha ők megtudnak védeni.
DE persze egy nigh club az már más súlycsoport lenne.
Én csak annyit mondok: Siófok Petőfi sétány, enyingi cigánymaffia
Remélem ezzel mindent elmondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!