Mivel takarítotok meg pénzt?
Az autón rengeteget lehet spórolni, ha eladod. Nemcsak az üzemanyag-költségről van szó, ami a 400+ forintos benzinár mellett egyenlő a totális elszegényedéssel, hanem a kismillió más költségről is. Különösen, ha az autót nem használod másra, csak arra hogy boltba furikázz vele. A tömeg olcsóbb, és a kerékpár a legolcsóbb.
Ha meg senki nem veszi meg, add be bontóba.
A főzéssel! Én például eleinte nem főztem, mindig rendeltem, kész ételt vettem, vagy pedig nagyon egyszerű ételeket ettem... Sokba került.
Mióta odafigyelek mindenre... , hogy mit hol mennyiért veszek és mit főzhetek belőle nem csak a pénzem több kicsit, de még színesebben étkezek is.
Spórolás, ha cigizik valaki és leteszi.
A biciklizés nem is tudom... első ami eszembe jut, hogy míg bemegyek egy boltba ellophatják könnyebben a biciklimet... a másik: hogyan viszem haza rajta vásárolt dolgokat... körülményesnek tartom. Inkább azt mondom nem minden esetben megoldás a bicikli.
A tömegközlekedés jó, csak ugyanennyit benzinre is elköltök és az autóm tiszta és ott áll meg ahol én akarom.
Nézőpont kérdése ez egyértelmű.
Jobb spórolás lehet talán - amint én is még csak gondolkodom - az a sörkollektor, vagy valami ilyesmi napelemes dolog felszerelése a házunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!