Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Erkölcsi bizonyítvány?

Erkölcsi bizonyítvány?

Figyelt kérdés
Álláspályázathoz szükséges erkölcsi bizonyítvány vagy legalább a megkérését igazoló postai feladószelvény másolata. Egy hivatalhoz menne 2 különböző posztra. Arra már nincs időm, hogy az eredetit megvárjam, így a feladószelvény másolatát küldöm be. Kérdésem, hogy a 2 különböző borítékba tehetem ugyanazon feladószelvény másolatát, vagy 2 példányban kell igényelnem az erkölcsi bizonyítványt? Hogy működik ez? Válaszokat előre is köszönöm!
2011. ápr. 24. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Eredetit nem küldünk sehová, csak másolatot, ha kérik, akkor bemutatod az eredetit.
2011. ápr. 24. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:

"a 2 különböző borítékba tehetem ugyanazon feladószelvény másolatát": IGEN!! 1 pld.-t kérj csak.

(én 10-be tettem)

Amíg nem érkezik meg, addig feladóvevény, utána az Erk. biz. MÁSOLATA megy minden felvételi pályázathoz .

3 hónapi gérvényes.

De remélem sikerül egy jó állást találnod!!

2011. ápr. 25. 00:15
 3/6 anonim válasza:

Tök sokba kerül a bizi, felesleges többet kérni.

Másrészt ahogy előttem is írták: fénymásolatot kell küldeni.

Amúgy szűk 1 hét alatt megérkezik.

25/N

2011. ápr. 25. 00:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. ápr. 25. 00:35
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Ez az erkölcsi bizonyítványosdi már csak az ilyen önkormányzatok és egyéb állami hivataloknál divat. Ebből is csak saját maguknak generálnak bevételt. Miért nem lehet úgy meghirdetni egy állást, hogy munkaszerződés esetén erkölcsi bizonyítvány kötelező. Akkor az az egy, aki elnyeri az állást megveszi, a többinek pedig nem kell 3500 ft-ot kidobnia az ablakon. 100 jelentkezőnél 3,5 milla az államnak a semmiért.
2011. ápr. 25. 08:59
 6/6 anonim válasza:
Ez magyarország....
2011. máj. 11. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!