Lehet ezt legálisan csinálni?
Figyelt kérdés
művészeti iskolába jártam, és egy ismerősöm megkért, hogy másoljak le neki egy festményt. arra gondoltam, lemásolhatnék más képeket is és megpróbálhatnám egész olcsón eladni, hogy keressek rajta valamit.
persze, nem 1:1ben másolnék, de hogyan lehet az ilyen tevékenységet, üzletet legálissá tenni?
2011. ápr. 21. 00:50
1/4 anonim válasza:
9003 TEÁOR számon 'Alkotóművészet" engedély alatt. A területileg illetékes okmányirodában adnak ki vállalkozói engedélyt és segítenek is mindenben. Ez egy létező vállalkozási forma.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! a vállalkozó igazolvány kiváltása pénzbe kerül, igaz?
2011. ápr. 21. 10:48
3/4 anonim válasza:
A vállalkozói igazolványt fél óra alatt ki lehet váltani ha van érvényes erkölcsi bizonyítványod. Csak az kerül pénzbe.
4/4 A kérdező kommentje:
úgy tudom, minden hónapban kell fizetni az igazolvány után egy összeget... de majd utánanézek.
2011. ápr. 24. 01:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!