Egy 10-12 éves gyerek a mai világban milyen munkát tud elválalni? Gondolok ilyenre hogy fűnyírás, de valami jobban 'fizetőt'.
Figyelt kérdés
Sürgős lenne és komoly válaszokat várok!2011. ápr. 18. 20:29
11/18 anonim válasza:
hasonló helyzetben vagyok, én is.....csak én 13 évs vagyok és már elegen túráztatják az agyam h nem szabad dolgozni met tanulni kell bla bla bla...de én már egy ideje elkezdtem egy könyvet és van egy nagyon jó barátom és ő az egyetlen aki követi a munkát és nem tudom h cska nem akar megsérteni vagy tényleg igy van de éllitása szeirnt jó....én is azt ajánlom h ha valmaiben jó vagy akor azzal csinálj üzletet....én szeretme az irodalmat az olvasát...hát belefogtam a könyvirásba..
13/18 anonim válasza:
Én is ezt szeretném kérdezni hol kapok munkát ??Úgy tudomLegálisan nem kapsz munkát / viszont vannak ilyen melók pl : csikszedés amit felnőt ember nem végez ezeket csinálhatod vagy csinálhatjuk együt mert én is szivesen melóznák egy kis pénzért !
14/18 anonim válasza:
Én 12 vagyok és egyik barátom ismerősei felvettek bébiszitterne. Egész jól fizetnek (2000 / óra), és ha tudod, hogy mit csinálsz, még könnyű is.
15/18 anonim válasza:
Ez igaz.Teljesen egyet értek.Lehet ,hogy valami fontosabb dologra költené el a pénzt a gyerek amit kap mint valami cukorkára vagy más kacatra.Pl. spórolhat az anyja műtétére vagy arra hogy a kiskedvencet elvigye az állat panzióba mikor elutaznak.
16/18 anonim válasza:
Szerintem valamelyik ismerősödnél bébiszitterkedj!!!
Én 11 és fél éves vagyok,én is ezt fogom csinálni
17/18 anonim válasza:
Én családi házban élek és a városban van piac illetve bolhapiac. Eladom a kacatjaimat "leakciózva" és dől a pénz. Ha pedig elfogynak a kacatok, összeszedem a fáról a cseresznyéket, eladom a piacon. Ha tél van akkor pedig havatlapátolok, persze pénzért.
18/18 anonim válasza:
Modelkedj 😆 ha megengedik q szüleid és fotogen vagy és (szép) szerencsés akkor a zara arca is lehetsz xddd azért az lehet nem de ha egy ilyen 8 10 munkát elvalalsz egy hónapban ami jól fizet kb 300 ezer forintot is kaphatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!