Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen munkával lehet valaki...

Milyen munkával lehet valaki gyorsan milliárdos?

Figyelt kérdés
Építész, és/vagy feltaláló ként?
2011. ápr. 10. 14:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Milliárdos nem, de ha vannak külföldi kapcsolataid, India, Spanyol, Svéd és még sok más, és van 600 ezred befektetni, akkor tudok olyat amivel 5 év múlva, mondjuk egy havi 4-5 millió jöhet be.
2011. ápr. 11. 00:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Építész vagy feltalálóként lehetsz jómódú, de milliárdos biztosan nem. Kivéve, ha akkorát alkotsz, amit más nem tud kivitelezni valamilyen okból. Nekem szakmám sincs, 19 éves vagyok, szegények a szüleim, az én pénzügyi modellem mégis bejött. Ha minden jól megy a harmadik X-emre 9 számjegyű lesz, ha nem megy minden jól akkor is megoldom az összeget.
2012. márc. 2. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!