Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha megnyernéd a lottó fődíját,...

Ha megnyernéd a lottó fődíját, ami nagyon sok pénz, mit tennél?

Figyelt kérdés
Vicc nélkül, komolyan kérném, gondoljátok át alaposan a kérdést!
2009. febr. 28. 22:22
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%
Én előszöris a rokonságomnak családonként adnék pár milliót (persze ez függ a nyert összeg nagyságától is), aztán vennék pár lakást, amit kiadnék albérletbe. Ahogy ismerem magamat nem tudnám megállni, hogy el ne mondjam a baráti körömnek és a teljes rokonságnak, hogy nagy összeget nyertem, de ahogy már a számlámon lenne a pénz és mindent sikerült elrendeznem, úgy eltűnnék a világ szeme elől, más városba költöznék és csak a beavatottak tudnák, hogy hol vagyok elérhető.
2009. márc. 1. 08:56
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem az lenne a legelső, hgy kifizetném az összes hitelünket, a testvéremékét és az anyukámékat is! Adnék mindkettőjüknek bőven, házfelújjításra, kocsira, satöbbi

A többiből a saját házunkat újjítanám fel, vennék 2 autót (egyet magamnak egyet a páromnak), rengeteg pénzt költenék utazásra, és vállalkozásokba fektetném, persze csak akkor, ha jobb lenne a gazdasági helyzet (szállodákat, éttermeket, szórakozóhelyeket nyitnék)! Kutyamenhelyeknek is adnék bőven!

2009. márc. 1. 10:13
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Kifizetném a hiteleinket, majd a férjemmel és a gyerekeinkkel elköltöznénk valami szép helyre. A nyereményem felét jótékony célra fordítanám, gyermek kórházaknak vásárolnék belőle eszközöket.
2009. márc. 1. 13:34
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
kulfoldre mennek a csaladommal, es ott nyitnek egy vallalkozast.
2009. márc. 1. 13:52
 15/24 anonim válasza:
100%

A családomban és barátaim közt nagyon sok kispénzű ember van... Mindegyiknek vennék egy házat, és kitalálnék valamilyen havi járandóságot keresetkiegészítésként. Ami marad, abból vennék egy új autót magamnak, és biztosan a házunkat is felújítanánk, vagy újat építenénk. Körbeutaznánk a világot, aztán folytatnám a munkát, mert imádom, de bizonyosan már csak hobbi lenne (esküvőszervező vagyok, 28 éves, nő)...

Csak az a baj, hogy nem lottózom! :D

2009. márc. 4. 07:38
 16/24 anonim ***** válasza:
85%

A pénz harmadát kutyamenhely-alapítványnak adnám, hogy az alapítvány vezetősége vehessen magának és rokonságának vadonatúj luxuskocsikat.

A másik harmadát odaadnám egy gyermekrák-alapítványnak, hogy annak vezetője építhessen magának még egy medencét a kertjébe.

Az utolsó harmadot meg az APEH-nek ajándékoznám, hogy még hatékonyobban végezhessék munkájukat.

2009. márc. 5. 07:29
 17/24 anonim ***** válasza:
88%
Valószínűleg idegösszeomlást kapnék a nagy felelősségtől, hogy jól kezeljem azt a rengeteg pénzt.
2009. márc. 7. 09:49
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

csinálnék 500 sorsjegyet és 200 forintért árulnám űket az utcán egy kalapból. 10.000 ft lenne a nyeremény :D

perszea felét azért beváltanám egy jó pillanatban euróra :D már ha lesz még ilyen "jó" pillanat...

2009. márc. 7. 16:31
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
eltunnek ahol jelenleg lakok minimum 2evre...mikor hazajonnek akkor a legkozelebbi hozzamtartozoim boldogga tennek...(vagyunk elegen ,ugyhogy meg nemis volna eleg az a rengeteg penz:))a hamis baratokat paroslabbal rugnam ki...tele vagyok olyanokkal...
2009. márc. 10. 07:11
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Először is: senkinek nem mondanám meg, hogy mennyit nyertem. Mindenkinek a valódi összeg tizedét mondanám.

A pénzt 4 egyenlő részre osztanám.

1 részt befektetnék ingatlanba és más érdekes dolgokba.

1 részt eszetlenül elvernék mindenféle hülyeségre.

1 részt eltennék értékálló formában.

1 részt pedig új vállalkozásomba fektetnék.

Alapítványnak, jótákonysági célra egy fillért sem adnék. Rokonnak és barátnak is csak nagyon keveset, maximum a teljes összeg 2 %-át.

2009. márc. 11. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!