Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb PTC oldal?

Melyik a legjobb PTC oldal?

Figyelt kérdés
és amelyik fizet is.
2011. ápr. 6. 20:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
ma regisztráltam a forex4free nevű oldalra,de gondolom akkor ez is átverés.
2011. ápr. 7. 11:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor majd magadra vess.
2011. ápr. 7. 13:08
 13/20 A kérdező kommentje:
de miről beszélgetünk??? eddig egy filléremben se került,hogy fenn vagyok ezeken az oldalakon,és nem vagyok olyan hülye gold member meg hasonló dolgokért fizetek,egy próbát megér,miért van az ebben a bu-zi országban hogy az emberek mindenben a pesszimizmust látják? esküszöm csak itt van ez.
2011. ápr. 7. 16:09
 14/20 anonim ***** válasza:

Ezek az oldalak teleküldik majd a postafiókodat spammel, a gépedet meg kémprogramokkal.

Nekik azért éri meg, hogy regisztrálsz, mert olvasod helyettük a reklámokat, amivel ők jól megszedik magukat.

Ha még most kezdted érthető a lelkesedésed, de majd térjünk vissza erre a kérdésre úgy 2-3 hónap múlva. Meg fog változni a véleményed.

2011. ápr. 8. 10:30
 15/20 anonim válasza:
de miről beszélgetünk??? eddig számtalan szabad percedet elrabolta, hogy fenn vagy ezeken az oldalakon,és még szerencse hogy nem vagy olyan hülye gold member meg hasonló dolgokért fizess,egy próbát sem ér meg, ebben az országban sok realista ember van, aki nem hiszi el hogy majd kattogtatással pénzt keres...
2011. ápr. 8. 10:37
 16/20 A kérdező kommentje:
nem hát becsületes munkával pénzt lehet keresni,nagy lószart! hazudni lopni csalni kell ahhoz,hogy valaki vigye itt valamire,kivéve ha nem valami fejes,vagy örökölt.
2011. ápr. 8. 10:40
 17/20 A kérdező kommentje:
egyébként csak 1-2 oldalon vagyok fenn ezek közül,és még soha egy ilyen oldal sem küldött levelet,az adataimon kívül.
2011. ápr. 8. 10:41
 18/20 anonim ***** válasza:

Ezek a cégek abból élnek, hogy mások fizetnek nekik a reklámozásért (a reklámokat TE nézed - és az alapján akár vásárolhatsz is). Elméletileg ezek a cégek a reklámok után kapott bevételeik egy részét szétosztják a tagok között (értelemszerűen az aktivitás alapján.

Igen, többynire korrekt cégek és valóban fizetnek. Kérdés, hogy megéri-e.

Kb 8-10 évvel ezelőtt tag voltam kb 30-50 ilyen cégnél.

Csináltam ilyen kis béna oldalt a legjobb PTC-s oldalakról, és 1-2 helyen adtak ingyen hirdetési lehetőséget, illetve reklámokat kellett nézegetnek, amiért cserébe az én oldalamat is nézték páran - na így szereztem néhány regisztrációt alám. Ahol voltak alám regisztrálva, ott 1-2 hónap alatt el lehetett érni a kifizetési limitet, ha nem voltak alattam regizettek, akkor talán fél év alatt. Mindezt 0.5-5 dollárért.

1 év alat tmegkerestem vagy 20 dollárt (= 4000 Ft-ot), soktízezer rákattintott reklám után.

Na, kb ennyi potencia van benne. Ha sok regizett van alattad, akkor kicsi pénzeket ki lehet veni belőle, ha nem akkor felejtős.

2011. ápr. 14. 14:17
 19/20 Rockwell válasza:

Szervusz!

Szerintem megbízhatóság terén a Neobux a legjobb.

Bár nála befektetés nélkül elég lassan gyűlik a pénz, de 2007.március-tól múködő oldal és a kifizetésekések feldolgozása max 48 óra.

Ám vannak Refback oldalak amik lényege, hogy az oldalukon lévő linkekről regisztrálsz PTC oldalakra, akkor visszakapod a saját ref kereseted bizonyos százalékát. Pl.: [link]

Nekem már mindkettő fizetett! :D

2013. jan. 7. 17:22
 20/20 anonim válasza:

Tényleg a Neobux a legjobb!

Én is találkoztam már átverős oldalakkal, de ez egy megbízható oldal.. sajnálom, hogy ilyen negatív emberek élnek ebben az országban.

Kitartás és türelem!

2015. nov. 29. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!