Melyik a legjobb PTC oldal?
Ezek az oldalak teleküldik majd a postafiókodat spammel, a gépedet meg kémprogramokkal.
Nekik azért éri meg, hogy regisztrálsz, mert olvasod helyettük a reklámokat, amivel ők jól megszedik magukat.
Ha még most kezdted érthető a lelkesedésed, de majd térjünk vissza erre a kérdésre úgy 2-3 hónap múlva. Meg fog változni a véleményed.
Ezek a cégek abból élnek, hogy mások fizetnek nekik a reklámozásért (a reklámokat TE nézed - és az alapján akár vásárolhatsz is). Elméletileg ezek a cégek a reklámok után kapott bevételeik egy részét szétosztják a tagok között (értelemszerűen az aktivitás alapján.
Igen, többynire korrekt cégek és valóban fizetnek. Kérdés, hogy megéri-e.
Kb 8-10 évvel ezelőtt tag voltam kb 30-50 ilyen cégnél.
Csináltam ilyen kis béna oldalt a legjobb PTC-s oldalakról, és 1-2 helyen adtak ingyen hirdetési lehetőséget, illetve reklámokat kellett nézegetnek, amiért cserébe az én oldalamat is nézték páran - na így szereztem néhány regisztrációt alám. Ahol voltak alám regisztrálva, ott 1-2 hónap alatt el lehetett érni a kifizetési limitet, ha nem voltak alattam regizettek, akkor talán fél év alatt. Mindezt 0.5-5 dollárért.
1 év alat tmegkerestem vagy 20 dollárt (= 4000 Ft-ot), soktízezer rákattintott reklám után.
Na, kb ennyi potencia van benne. Ha sok regizett van alattad, akkor kicsi pénzeket ki lehet veni belőle, ha nem akkor felejtős.
Szervusz!
Szerintem megbízhatóság terén a Neobux a legjobb.
Bár nála befektetés nélkül elég lassan gyűlik a pénz, de 2007.március-tól múködő oldal és a kifizetésekések feldolgozása max 48 óra.
Ám vannak Refback oldalak amik lényege, hogy az oldalukon lévő linkekről regisztrálsz PTC oldalakra, akkor visszakapod a saját ref kereseted bizonyos százalékát. Pl.: [link]
Nekem már mindkettő fizetett! :D
Tényleg a Neobux a legjobb!
Én is találkoztam már átverős oldalakkal, de ez egy megbízható oldal.. sajnálom, hogy ilyen negatív emberek élnek ebben az országban.
Kitartás és türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!