Ki, hogyan, és mikor kapja meg a magánnyugdíjpénztárból kilépés miatt a pénzét?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm már kapott értesítést, hogy kap kb 70.000 forintnyi összeget. (mivel kilépett a magánnyugdíjpénztárból és átlépett az államiba) Én semmilyen értesítést nem kaptam még, miért? Fogok kapni? Mikor?2011. ápr. 6. 00:03
1/5 anonim válasza:
Én is kaptam március 30-án, hogy 138 ezer Ft a számomra kifizetendő reálhozam. De azt is írták, hogy az összeg május végén lesz "racionalizálva", azaz az akkori árfolyam szerinti összeget kapom meg, ami lehet sokkal több, vagy sokkal kevesebb is ennél. Dátum nem szerepelt benne, de a híradásokból úgy tudom, augusztus végéig be kell fejezzék a kiutalásokat.
2/5 anonim válasza:
Jesszus mennyi volt a pénztáradba,hogy ennyit vissza adnak?
Az ismerősömnek több mint egy milla és 8 ezret kap vissza reálhozamként.
3/5 anonim válasza:
1,6 millió. Én is csodálkoztam, de ez van az értesítésemen, hogy részemre ennyi az utalandó reálhozam. És ING pénztár. Hát kíváncsi leszek.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. ápr. 7. 00:32
5/5 A kérdező kommentje:
...ha valakinek van még információja ezzel kapcsolatban azt szívesen várom!
2011. ápr. 7. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!