Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » En markaptam papirt a hozamrol...

Peczek anita kérdése:

En markaptam papirt a hozamrol, nyilatkozatot kell vissza kuldeni, de nem ir semmit a penzrol. Tugya valaki mikor fizetik es mennyit?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 08:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem az Évgyűrűk pénztár megírta, hogy a 2011. május 31.-i adatok alapján fog fizetni, a kifizetés időpontja kb. augusztus. Az egyenlegemet, pontos összeggel megnéztem a pénztár honlapján. Lehet, hogy Te is meg tudod nézni, ez persze pénztárfüggő, és általában regisztrálni kell hozzá.

De ha felhívod őket, akkor pontosan megmondják az összeget.

Szóval még várhatunk a pénzre egy kicsit :(

2011. ápr. 2. 09:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem az ING megírta a március 1-jei állás szerint mennyit kapnék vissza, de hozzá tette, hogy majd a május 31-ei lesz a mérvadó, tehát ettől az összegtől felfelé vagy lefelé is elmehet akár a reálhozamom. És megírta levélben a pénztár, hogy július 20-ától számítva 30 napon belül fogják küldeni.
2011. ápr. 2. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!