13 évesen mivel szerezzek pénzt? /bővebben lent! /
Kéne a pénz a tánc táboromra és a fellépőruháimra.
Hallottam valahol, hogy már 14 év alatt is lehet szórólapozni. Ilyeneket nem tudnátok írni?
Októberben leszek 14, ha van valami munka...
Castingok, szereplések is érdekelnek, küldjetek légyszives olyan ügynökségeket, ahol ti már kaptatok munkát..
Köszönöm szépen!
13 évesen legálisan sehooooooooooogy
Ilyen kérdés volt pár napja is :@ kérj a szüleidtől fellépőruhára, t
Akkor illegálisan dolgozol kedves 13 éves dolgozó:)
vik vok....
Egyébként meg elég szomorú,hogy 13 évesen már dolgozni akarsz.
Jó,hogy ide tévedtem ehhez a kérdéshez.
Nem értem,hogy 13 évesek miért írnak erre az oldalra,mert még semmi élettapasztalatuk nincsen,hiszen még gyerekek.Már tudom kiktől származnak némely bugyuta válaszok.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:31
Az meg még szomorúbb, hogy leszólod azért, hogy dolgozni akar...
Nem az a szomorú hogy ő 13 évesen már akar dolgozni,ha nem az hogy ebben az országban rá kényszerül dolgozni 13évesen.
És miért ne írhatnának ide akár 13 évesek,a bugyuta válasz ott van.
14 éves kortól lehet szülői engedéllyel, 16 éves kortól lehet "normálisan" diák munkát vállalni.
Más lehetőség nincs.
A modellkedésnél és fotózásoknál hivatalosan nem munkabér van, hanem a szülőknek valami hálapénzszerűség címszóval, tehát papíron azt nem a gyerek keresi meg.
köszönöm szépen azoknak, akik nem hurrogtak le.
a gyereknek is lehetnek tapasztalataik, és kérdéseik, amiket esetleg csak itt mernek megkérdezni..
14 alatt írnátok hol lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!