Ha nem tartok pénzt paypalon akk nem vagyok veszélyben?
Hát pedig leszedhetnek a számládról is, ha megadtad a paypalnál, ÉS jóváhagytad, hogy leszedhessék.
Mivel valószínűleg fogalmad sincs erről a lehetőségről, és azt se tudod mire klikkelsz, erre jó esély van.
Na, ha a hülye pénzgyűjtő oldalad egyszer átirányít a paypal oldalára, és kéri, hogy ott írd be a passwordodat, akkor már kezdhetsz gyanakodni.
Igaza van az elsőnek, a PTC oldalaktól nem fogsz meggazdagodni, csak ha több száz dollárt belefektetsz egy olyanba ami tényleg megbízható. Ismerek olyat aki ezt csinálja és szó szerint ezekből él. Tudni kell mit hogyan.
A kérdésre válaszolva, akár van pénz a paypalodon akár nincs, a PTC oldalak nem tudnak levenni róla pénzt, mert akkor már mindenkit kifosztottak volna főleg a csalók. Nekem is csak annyi van fent amennyit a PTCkből szereztem és nem vettek még belőle le semmit.
Amire én gondoltam, az a "my preapproved payments" opció a paypalon belül. Megtalálod a my account-profile-financial information-my preapproved payments link alatt.
Ezek előre jóváhagyott kifizetési megbízások, mint pl. mikor közlöd a bankoddal, hogy engedélyezze, hogy levonják a vízdíjat minden hónapban.
Csak éppen a bankokkal ellentétben a paypalnál elég egy ilyen jóváhagyásához az, hogyha a ptc oldal átirányít a paypal oldalára, és te ott beírod a paypal passwordodet. Azt, hogy mi alapján vonnak majd le tőled pénzt, azt meg valószínűleg az apróbetűs marhaságok tartalmazzák a ptc oldalon, amit senki nem szokott elolvasni, pláne olyanok nem, akik hisznek benne, hogy ilyen hülyeségekkel lehet keresni.
És igen, ha nincs a paypal accountodon elég pénz, akkor a bankszámládhoz nyúl, már ha megadtál olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!