Miért mondják, hogy a zepter lábasokban megmaradnak a vitaminok pedig nem igaz?
Egyértelmű reklámfogás...ezt egy kőműves is megmondja neked...
Csábító ajánlat=sok vásárló=sok pénz=jó csajok=boldogság :DDD
Mert a reklámozók építenek a tudatlanságra, az ismeretek hiányára, ami egyre nagyobb, és arra, hogy amit sokszor mondanak, az lassan "igazzá válik" a tudatban.
Legjobb példa a porszívó, teljesítményspirálban vagyunk, hogy hány W-os. Ez csak annyit jelent, mennyit fogyaszt a hálózatból, hogy valójában mennyi a szívóteljesítménye, mekkora vákuumot kelt, arról szó sincs.. Ez is a hülyítés kategória.. Meg mint a baktériumok elleni küzdelem.
Normál tisztasági körülmények között, normál védettségű személyt nem fenyegetnek a padlón, bárhol jelen lévő baktériumok 10-100 ezrei sem..
A steril környezet rosszabb (mert a megfelelő védettség nem alakul ki), mint a normál "szennyezettségű" környezet, amiben felnövünk...
Nézd, ha van egy lábasod, amit hatszámjegyű összegért akarsz eladni, akkor mivel reklámozod?
Naná, hogy azzal, amire egy értelmes ember sem sajnálja a pénzt - az egészségességével.
Mert valamit minél többet mondanak vagy hangsúlyoznak annál jobban elhiszik.
Hiába na, a majomtól származik az ember is.
"ha adott hőmérsékletet eléri az étel, teljesen mindegy milyen lábasban és mennyi ideig elbomlik a vitamin bárhol."
És melyik vitaminnál mi ez az adott hőmérséklet? Nem lehetséges, hogy ebben az edényben alacsonyabb hőmérsékleten is tudsz főzni?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!