14 évesen lehet diákmunkát vállalni? Hol?
Figyelt kérdés
most fontos lenne hogy bejöjjön egy kis pénz
legalább 50-60ezer forint
2011. márc. 19. 22:35
1/7 anonim válasza:
hivatalosan csak 16 éves korodtól vállalhatsz munkát
2/7 anonim válasza:
15 éves korod előtt egyáltalán nem dolgozhatsz, csak művészeti tevékenységet végezhetsz pénzért.
3/7 A kérdező kommentje:
árú pakolásra gondoltam meg ilyesmikre
2011. márc. 19. 22:44
4/7 anonim válasza:
Ha elmúltál 15 éves, akkor nyáron dolgozhatsz. Ha betöltötted a 16-ot, akkor már iskolaidőben is. Most semmit nem vállalhatsz.
5/7 anonim válasza:
Én 13 éves koromban a haverjaimmal csináltam egy boltot( a haverom kertjében a kerítésnél) Gyümölcsöket árultunk. Elég kevés idejig. De egy nap altt össze gyült 1000 Ft (nekem) ha több ideig csinálod és mást is árulsz talán többet össze hozol.
6/7 Offthewall válasza:
utolsó: 1000 ft XDDD verd rá a melled, nagy eredmény! Ha kivonod belőle azt, hogy azt a gyümölcsöt ti is vettétek/ vagy a magot stb. amiből ültettétek,+ a munka, stb. nem marad 1 forint se ha ugyan nem minuszos :D
7/7 anonim válasza:
-.- a gyümiket nem vettük hanem a saját kertünkből hoztuk. 15 db körtét vittem meg egy kicsi cseresznyét és a szomszéd kertjéből fügét meg almát. Nem került semmibe. És mint mondtam ez egy nap volt és alig vittünk oda vmit. Arról nem is beszélve, hogy nem egész nap csináltuk. De azért okoskodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!