Önkormányzati panel lakásban lehet ilyet?
Nekem a vízmű felmondta a mellékmérős szerződést, mert kitalálták, hogy lejárt a vízóra érvényessége. Frankón vissza is soroltak társasházi átalányba, ami többszöröse annak, mint ami eddig volt. Kb. 30ezer havonta. Azóta szopok velük, mert ezt természetesen nem tudom kifizetni, meg nem is akarom, mert messze nem használok ennyi vizet, de hiába cseréltettem le több hónapja a mellékmérőket több tízezerért, ezt nem képesek tudomásul venni...
Én mondtam már nekik mindent, hogy jöjjenek ki, nézzék meg, hogy ott van felszereltetve az új mellékmérő, csináljanak amit akarnak, becsatoltam a hülye külső cégükkel kötött díjmegosztási szerződést, de egyszerűen nem lehet elintézni náluk semmit.
Mert a mérők cseréjét se ők végzik, hanem kiadják ilyen-olyan Kft-nek, aztán ha valahol elakad az adat, akkor persze neked kell utána rohangálnod az ügyfélszolgálatukra, ÉS még az se egységes, mert ugyan a vízmű a szolgáltató, de a beszedést a Díjbeszedő Rt. csinálja, DE csak a hidegvízre, mert a melegre külön Kft van...
Kapják be, ennél még az állami bürokrácia is sokkal de sokkal egyszerűbb, pedig azt is szidják eleget.
Szerintem örülj, amíg nincs velük dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!