Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van valaki itt kötületek aki...

Van valaki itt kötületek aki sportfogadásokból él?

Figyelt kérdés
mert nekem van egy jó ötletem a pénzszerzéssel kapsolatban, de ugy h 5-10 ezret tudnék nyerni naponta és akkor az már 150-300 ezer ft egy hónapban...:) de ugy h megraknék egy meccset 1,65 ös szorzóval és rátennék 10 ezret és ha bejön akk 6500 ft tal több pénzed lesz.. mit gondoltok?:)
2011. febr. 27. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
jaja.ezt eljátszottam addig,amíg kibírtam venni 280ezret a 100ezerről,aztán hopszi,100ezer bukó.nah ott hagytam is abba.
2011. febr. 27. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Sportfogadásból alapvetően nem lehet megélni, mert nem tudsz minden meccset eltaláni.

Én sokáig tanulmányoztam a "surebet" technikát, ahol minden lehetséges eredményt meg kell tippelni kölömböző helyen a külömböző szorzók miatt, de végülis nem kezdtem el, mert túl sok helyre kell regisztrálni és rengeteg időt elvenne, de ez járható út. Vannak már cégek is, akik ezzel foglalkoznak.

2011. febr. 28. 08:23
 3/5 hookuszpook ***** válasza:
A kérdés az, hogy kinek mennyit jelent, amiből meg tud élni. 100-200 ezer Ft-ot biztosan és biztonságosan lehet sportfogadással keresni. De akár többet is. Én is ezt teszem, így tapasztalatból mondom. Persze, foglalkozni kell vele kicsit, de biztosan nem napi 8 óra munkaidőnyit. Illetve, ha annyit szánsz rá, akkor több is belőle a pénz. Ha érdekel, írj privátban, küldök egy webcímet, ahol olvashatsz róla, hogyan lehet ezt megoldani. Nem titok, nem illegális, csak innét kitiltanának, ha beírnám a linket.
2012. aug. 5. 08:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért tiltanának ki? Amennyi marhaságot belinkelnek néhányan, biztos nem lenne gond. Írd ki nyugodtan.
2012. aug. 5. 18:13
 5/5 hookuszpook ***** válasza:
Előttem szólónak: Nem tudom, mi alapján teszik ezt, mert én is láttam már több helyen linket, de volt, ahol beírtam, aztán jött a figyelmeztetés, hogy ejnye-behnye, többször ezt ne, mert egyrészt törlik, másrészt az lesz az utolsó...
2012. aug. 11. 07:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!