Melyik brókercéget válasszam nemzetközi részvény kereskedelemhez?
Köszi a figyelmeztetést!
Természetesen nem ilyen "sufni" brókerekre gondoltam. Az online kifejezéssel arra gondoltam, hogy van kereskedői platformjuk és otthonról tudok megbízásokat leadni azon keresztül. Pl. olyanok mint az Interactive Brokers, de ez csak egy példa. Lehet hazai is és külföldi is. A lényeg, hogy biztonságos legyen és nem túl drága. Egyébként nem feltétlenül daytradelni akarok- bár lehet, hogy az is lesz. A lényeg, hogy otthonról el tudjam érni a nemzetközi tőzsdéket.
"csak 100 milka felett foglalkoznak ügyfelekkel."
Írta valaki feljebb egy kommentben. Ilyen nincs, hogy nem állnak szóba veled x összeg alatt. Legfeljebb nem bombáznak olyan agresszíven az ajánlataikkal, vagy finoman közlik, hogy ennyi pénzzel nem éri meg tőzsdézned. Ne dőlj be az ilyen értékesítő ügynököknek!!
"Nagyon fontos, hogy ellenőrizd, hogy van-e PSZÁF engedélyszáma és BEVA tag-e. Ha nem, akkor a cég kamu!!!"
Kivéve ha külföldi cégről van szó.
Köszi mindenkinek eddig.
Mindenképp "külföldi" cégben gondolkozom, mivel a magyarok nagyon drágák. A Saxoról halottam, hogy megbízható, de ő sem olcsó nagyon. A külföldi cégeknél mire kell figyelni? Hol lehet leellenőrizni őket?
Olyan céggel érdemes kezdeni, melynek komoly referenciái vannak, mindenki ismeri, sok ügyfelük van stb.
Részvényre ilyen pl. az IneractiveBrokers vagy devizára az Oanda. Mindkettő olcsónak számít.
Külföldieknél azon kívül, h nem offshore cég, minek legyen a tagja? FINRA, SIPC elég?
Ezekről mit gondoltok: optionshouse, tradeking?
Az előbbinél van olyan is, h 2 hónapig 100 trade ingyenes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!