Mi a tapasztalatotok online otthoni tőzsdéről, forex, azaz deviza piacon? 25L
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 17:57
1/5 anonim válasza:
Ahhoz, hogy pénzt lehessen keresni vele, sok előzetes tanulás és tapasztalat szerzés szükséges.
2/5 anonim válasza:
És ha a tapasztalat már megvan, akkor kellőképpen nagy kezdőtőke is kell, ha ebből akarsz megélni.
3/5 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek igaza van ezzel kapcsolatban.
2011. febr. 17. 18:10
4/5 anonim válasza:
Második vagyok. Az előbb nem volt időm egyéb tapasztalatokat leírni.
Használtam több forex platformot is, de mindegyik külföldi volt. Soha semmi problémám nem volt velük, megbízhatóan kezelték a pénzt, az utalások is nagyon gyorsan mentek. Magyarokkal nincs forexes tapasztalatom.
5/5 anonim válasza:
Addig minden rendben lesz, amíg valódi pénzt nem raksz bele. Demószámlán én még csak zseniket láttam. A kifizetés, na az lesz nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!