Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudnék 13 évesen 'munkát'...

Tudnék 13 évesen 'munkát' találni?

Figyelt kérdés
Hajaj... 13éves vagyok. és nagyon elszántam magam valamire..nem álunk olyan jól anyagilag. ezáltal a családom rég volt kiruccani, vagy nyaralni. arra gondoltam összehozom a családot.elmennénk az aquaworld-be. anyukámmal apukámmal és a bátyámmal. csak az majdnem 22ezer forint lenne. megdolgoznék azért a pénzért. persze normális módon. lehet ez furcsán vagy gyerekesen hangzik, de nemtudom megfogalmazni. elszántam magam, mert szerintem jó ötlet. szerintetek van esélyem, ésha igen akkor hol ?
2011. febr. 12. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:

De kis rendes vagy te! Gratula!

Mivel tudomásom szerint te még nem vállalhatsz munkát, én a helyedben rávenném anyukámat, hogy keressen meg olyan cégeket, akiknek pl. szórólapot kell terjeszteni. Mama vállalná el a munkát, viszont te szórnád végig a falut/várost (akár a barátnőddel).

2011. febr. 12. 18:25
 2/6 A kérdező kommentje:

: )

Igen tudom hogy kicsi vagyok ehhez.

Amugy teljesen ugy szeretném hogy a szüleim előtt titok legyen. és majd a végén egy szép meglepetés.

amugy a nagynénimnek van egy boltja.ésott szórólapozok. de ott havi 1x kell menni. és 2000 kapok érte. majdnem 1 évig kéne gyűjtenem akkor...

de persze nemis holnapután szeretnék enyi pénzt megkeresni. de azért nemis egy év alatt.

2011. febr. 12. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:

A szomszedoknak besegiteni? kerti munka vagy funyiras

automosas, vagy kocsi porszivozas, osszegyujtod az oreg nenik megrendeleseit es bevasarolsz nekik.

Amugy nagyon dicseretes. Buszke lehetsz Magadra. Csak igy tovabb!!!

36F

2011. febr. 23. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:
meg egy eszembe jutott. korrepetalas alsosoknak.
2011. febr. 23. 14:21
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm az ötleteket.

gondoltam énis ilyenre, csak panellakásban lakunk, és az itteni szomszédok nem a legbarátságosabbak.

alsós korrepetáló? vagn ötleted hogy kezdhetném el.

amugy köszönöm. : ))

2011. márc. 4. 23:51
 6/6 anonim ***** válasza:

En ezen a 2 szalon indulnek el:

1.) Meg lehetne probalni kiirni cetliket buszmegallo, stb helyekre. Tudod, olyan letepost. Ugy, hogy az ar mar rajta van.

2.) Aztan szolhatnal az osztalyfonokodnek, hogy te szivesen vallalnal ilyet, tud-e segiteni?

Egy jo tanacs. Sokan ott rontjak el, hogy ROGTON AZ ELEJEN MELTANYOSAN JOL AKAR-nak keresni. Az elejen az a cel, hogy bekerulj a verkeringesbe, es oda ugy tudsz a legjobban, hogy te ENGEDSZ. Aztan ha jol megy, -es szerintem jol fog menni, mert eleg empatikus vagy- akkor majd lehet kicsit mindig feljebb tornaszni az arat.

En azt javasolnam, hogy egy elso ingyenes probaalkalommal es 500 Ft/60 perc-es arral megprobalhatnad.

Kitartast! Aztan irdd le legyszi par nap mulva, hogy mit sikerult intezni...

(Nekem kb 35-40 magantanitvanyom volt. De, hogy az elso hogyan lett, azt nem tudom. Asszem rokonaimat tanitottam ingyen es ok adtak tovabb a szamom. A csucs az egy heten 7 tanitvany volt. De az mar sok idot vett el. Par honap utan leepitettem.)

2011. márc. 5. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!