Mivel lehetne az embereket motiválni arra, hogy elektromos autót vegyenek, ha az mondjuk 4millióba kerül, míg egy benzines már megkaphatnak 2millióért is, ergo a duplája?
Nehéz kérdés, az embereket ugyanis a pénztárcájuk mozgatja.
Két lehetséges meggyőzést gondolok:
Sokakat meghat az, hogy az elektromos autók segítenek hozzájárulni ahhoz, hogy a gyerekeik, unokáik is jólétben élhessenek itt a földön. De nem mindenkit (pl. szerintem határozottan jót tenne a földnek, ha eltűnnének az emberek :D)
A másik érv az lehet, hogy rövidesen drasztikusan fog drágulni a benzin, tehát egész hamar megtérülő befektetésről van szó.
De ha teljesen őszinte vagyok, engem egyik sem hatna meg. Először építsenek ki akkutöltő, sőt akkucserélő állomásokat, mert jelenleg az a fő baj az elektromos autókkal, hogy nem szolgálják ki az ember igényeit, pl. nem tudsz elmenni vele mondjuk Horvátországba nyaralni. Arra tehát így is, úgy is kell egy másik autó, ami benzines. Akkor meg miért vegyek még egyet?
Nekem is ez jutott eszembe,hogy amíg nincsenek akutöltő állomások,amíg nincs lehetőség megállni egy benzinkútnál,hogy akut cseréljek addig nem érdekel az elektromos autó.Még akkor sem érdekel,ha ugyanannyiba kerülne mint a benzines autó..Az emberek a kocsit nem csak bevásárlásra használják,hanem hosszabb utazásokra..
Így személy szerint engem csak akkor tudnának motiválni ha személyesen megmutatnák az elektromos autókat az utazásom alatt is tölthetőek..
Divatot csinálsz bele!
Lehet a pénztárca vezérel, de az nem elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!