Az ajánlott levél gyorsabban odaér a címre mintha simán adom fel a levelet?
Figyelt kérdés
Sajnos nem találtam meg a posta honlapján.2011. febr. 11. 08:08
1/10 anonim válasza:
Csak ha elsőbbségivel adod fel, az plusz 25 Ft, ha jól emlékszem.
2/10 anonim válasza:
Ajánlott nem. az elsőbbségi, az talán.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem értem, hogy lehet az, hogy én feladtam egy levelet simán-nekem is küldtek ajánlva ugyan aznap vidékről és én megkaptam, de akinek simán küldtem az még mindig nem kapott semmit.kezd nagyon bosszantani a dolog, soha nem fordult még elő ilyen.Ráadásul nem is ládába dobtam mert nagyobb volt, hanem a postán adtam fel a kezelőnél.
2011. febr. 11. 08:28
4/10 anonim válasza:
Minden postán máskor viszik el a leveleket. Lehet, hogy amit te adtál fel, az már csak a következő napi adaggal ment el.
5/10 anonim válasza:
Én már adtam fel elsőbbségivel ajánlott levelet,ugyan olyan későn ért a címzetthez,mint a síma levél és erre már több ismerősöm is panaszkodott.Felesleges pénzkidobás!
7/10 anonim válasza:
A cégünknek elég sok levele jön-megy.
Van olyan, hogy a simán feladott levél már másnap itt volt.
De az is előfordult, hogy az elsőbbségivel feladott ajánlott levél 8 nap múlva jött meg.
A múlt héten kedden adtam fel ajánlott levelet, nem elsőbbségivel és csütörtökön megkapták (kértem hozzá e-értesítést, ami plusz 50 forint, de legalább tudod, hogy mikor érkezett meg a fontos leveled)
8/10 A kérdező kommentje:
Hát még nem jelzett vissza akinek küldtem, úgyhogy ezek szerint még nem kapta meg.Nem szeretnék ráfázni mert több ezer forint értékű termék volt benne.Mondjuk így utólag már látom, hogy elég hülye voltam, hogy simán adtam fel.De még remélem, hogy nem lesz bukta.Amúgy szerdán adtam fel.
2011. febr. 11. 14:20
9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi az eddigi válaszokat, ment a zöld kezecske mindenkinek:)
2011. febr. 11. 14:27
10/10 anonim válasza:
Elég sokat postázok és:
Ajánlott: nem lopja el a posta.
Elsőbbségi: ha "ürítés" előtt feladod akkor másnapra ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!