Lehetséges hogy 3 gyermek után egy évre összesen 2490ft gázár támogatást kapunk?
Figyelt kérdés
Ma megjött a papírunk a közös képviselőnktől,hogy le adta az igénylésünket az Államkincstárnak és ennyi jár nekünk.Pontosan 830ft/gyerek/év.Még eddig sosem vettük igénybe ezt a támogatást és nem akarok telhetetlennek sem tűnni de egy kicsit többre számítottam!Mondjuk havonta ekkora összegre.És ezt még lehet hogy nem is egy összegben kapjuk meg hanem 12 havi részletben.2011. febr. 10. 11:30
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ez jövedelmi helyzet és éves gázfogyasztás kombinációja. Az utolsótól viszont biztosan függ. Ha bizonyos mennyiség feletti az éves fogyasztásod, szinte semmi támogatást nem kapsz.
2/2 anonim válasza:
A kedvezmény annyit tesz, hogy a 3 gyerek után évi 600 m3 gázzal többet fogyaszthatsz a kedvezményes, nem emelt áron, mint a többi halandó. Ti ezek szerint nem fogyasztotok sokat, igy eleve épp hogy átlépitek a földi halandóknak megengedett fogyasztási mennyiséget. Forintálisan ez nálatok ennyit jelent, fogyassz többet, akkor több lesz a támogatás is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!