Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen támogatásokat igényelhe...

Milyen támogatásokat igényelhetek?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, egyetemre járok, szerencsére úgy jöttek össze a dolgaim, hogy valószínűleg lesz ösztöndíjam is, de szeretnék igényelni mindenféle lehetséges támogatást. Szerencsére anyagi gondjaink nincsenek, az egyetemre a bejárás napi 3/4 órát jelent kb, a távolság 30 kilóméter.

Kicsit szeretnék már a saját lábamra állni, nem szívesen kérek pénzt a szüleimtől (nem, mintha probléma lenne belőle, de jobban érezném magam.)

2011. febr. 8. 23:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a támogatások azoknak vannak, akik nem állnak olyan jól anyagilag. Nem hiszem,hogy el kellene venned tőlük, főleg ha még ösztöndíjat is kapsz. Ne úgy állj a saját lábadra, hogy olyanoktól veszed el, akik tényleg rászorulnak!
2011. febr. 9. 08:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem haragszom, de nem az okításra vagyok kíváncsi. Tudod, amíg azok, akik milliókat keresnek, 0 munkával, szívfájdalom nélkül felvesznek 23féle segélyt, én sem fogok különösebben problémázni. Eleve azösztöndíj alatt cirka 5-8000 Forintot értek, ami kb a buszbérletre elég, meg valamennyi amikor reggel 8-tól este fél8-ig az egyetemen vagyok, enni-inni is kell valamit. A hangsúly pedig azon van, hogy "akik nem élnek olyan jól".. Ezt, hogy nincsenek gondjaink, arra értettem, hogy szerencsére kerül minden nap friss étel az asztalra, van autó, meg ami kell, de mindegy, nem taglalom. Csak tudod, amikor a szüleim kőkeményen dolgoznak látástól mikulásig, és az amúgy sem egetrengető fizetésük felét kapják meg, az ember szeretne belőle valamit visszakapni. Mindezalatt aki egész nap a kocsmában melegíti a pultot, meg lopja a napot, kapja az ilyen-olyan pótlékot, mert va 8 gyerek. Miből kapja? Amit tőlünk elvesznek. Szóval légyszíves, és a hegyibeszédedet tartsd meg magadnak. Hadd kérdezzem meg, mivel foglalkozol?
2011. febr. 9. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy üzletben dolgozom alkalmazottként 80 forintért. És tudod a főiskolán sajnos nagyon sok olyan embert láttam, akiknek VALÓBAN szükségük lett volna a támogatásokra. És sokan nem kaptak, mert azok is megigényelték, akiknek nem lett volna annyira fontos. Pedig nagyok sokuknál nemhogy autó, de kaja is alig volt!

A példa meg egyenes sz@r! Ha valaki lop a boltból, akkor én is azt csináljam? Attól mert valaki ilyen és nem süllyedek le az ő szintjére!

De remélem ad majd valaki normális választ is!

2011. febr. 9. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!