Milyen támogatásokat igényelhetek?
20 éves vagyok, egyetemre járok, szerencsére úgy jöttek össze a dolgaim, hogy valószínűleg lesz ösztöndíjam is, de szeretnék igényelni mindenféle lehetséges támogatást. Szerencsére anyagi gondjaink nincsenek, az egyetemre a bejárás napi 3/4 órát jelent kb, a távolság 30 kilóméter.
Kicsit szeretnék már a saját lábamra állni, nem szívesen kérek pénzt a szüleimtől (nem, mintha probléma lenne belőle, de jobban érezném magam.)
Egy üzletben dolgozom alkalmazottként 80 forintért. És tudod a főiskolán sajnos nagyon sok olyan embert láttam, akiknek VALÓBAN szükségük lett volna a támogatásokra. És sokan nem kaptak, mert azok is megigényelték, akiknek nem lett volna annyira fontos. Pedig nagyok sokuknál nemhogy autó, de kaja is alig volt!
A példa meg egyenes sz@r! Ha valaki lop a boltból, akkor én is azt csináljam? Attól mert valaki ilyen és nem süllyedek le az ő szintjére!
De remélem ad majd valaki normális választ is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!