Ebay-en miért számol fel dupla szállítási díjat amikor ugyanattól az eladótól egyszerre venném meg a 2 terméket?
Az eladótól függ a postaköltség, és erre joga van, ha az aukcióban megadta, hogy erre x összeget felszámol. (SOkan ugyanis a termék árát alacsonyabbról inditják, mert igy könnyebben elmegy, és a postaköltségbe épitik be az általuk elvárt összeg egy részét, ez NEM CSAK a szállitás költség).
Ha ugyanattól több dolgot veszel egyszerre, akkor email-ban lehet vele egyezkedni, hogy csak egyszer számolja fel, van, aki belemegy, de erre kötelezni nem lehet.
Fix áras termék nem licitálós.
Gondolom két darabért nem nagyon fog engedni a szállításból, meg sajnos az angol nyelv se megy.
Sok esetben ha két dolgot tud egyszerre küldeni egy csomagban, akkor ha irsz neki, megelégszik az egy postaköltséggel, egy próbát megér.
Szerintem akár itt is van, aki segitene megirni a levelet angolul. (Én sajnos még csak nemrég kezdtem tanulni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!