Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Unaico tényleg akkora átverés?

Unaico tényleg akkora átverés?

Figyelt kérdés
Most próbálnak beszervezni, egyre szkeptikusabb vagyok. Valaki írta, zárolták a fele részvényét nyárig, nem is olyan egyszerű megkapni a pénzed, ha szeretnéd. Kezdem azt hinni, ez egy nagy átverés, ráadásul nekem is tagokat kell toboroznom?
2011. febr. 2. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor lesz belőle pénzed, ha fizetsz. Na itt elbukott az egész Unaico/Sitetalk nálam. Meg mondjuk arra építeni az üzletstratégiát, hogy azért lesznek nagyok, mert a facebooknak is bejött? ...
2011. febr. 2. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Pilótajáték. De hogy ez kérdés lehet egyátalán!
2011. febr. 2. 21:31
 3/8 Laccy03 válasza:

Azért zárolták meg Split volt... Nem kell megijedni :)

Olvassátok el a jogi véleményeket... Minden rendben van a céggel.

Toborozni? A facebookra is toboroztál? :)

2011. febr. 21. 11:34
 4/8 sunimarika válasza:
Ha valaki meg szeretne szabadulni Unaicos részvényeitől, elcserélném zalakarosi üdülési jogra 1,5 mill. ft értékben. Ha úgy gondolod, hogy csak így tudsz kiszállni belőle, írj emailt! Azonnal cserélek!
2011. febr. 21. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ennek az üdülési jognak hogy határoztad meg az "értékét"?
2011. febr. 21. 17:45
 6/8 anonim válasza:
Engem is, én is gyanakvó vagyok vele, sztem átverés!!! Abból még senkinek sem lett pénze,hogy valahány embert beszervezett. Bármekkora a hálózat, ha nincs benne " termék" nem lesz belőle pénz!!! Még az is lehet, hogy a "befektetők" is nullszaldósan, vagy veszteséggel szállnak ki. Nem hiszek a gyors meggazdagodásban.Ahol befizetéssel indul a dolog, vagy "fejpénz" van eleve GYANÚS!!!!
2011. júl. 7. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:

A leggagyibb oldalakon is úgy megy a fejlesztés, hogy az új verzióra gyakorlatilag nincs átállási idő. A Sitetalk most mennyit áll "fejlesztés" miatt? Másfél hónapot? LOL...

Nem nagyon marasztalják az embert. Megkérdeztem hogyan tudom törölni magam, fél nap múlva jött a levél, hogy erősítsem meg a törlési kérelmemet. Byebye sitetalk. You'll never be facebook!

2011. júl. 7. 21:02
 8/8 anonim válasza:
Én "csak" 800 eurót buktam rajta..
2012. febr. 12. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!