Mennyire hiteles ez a kalkulátor? Legyen szíves kipróbálni aki tudja!
Figyelt kérdés
Én kiszámoltam a mi házunkra, és kíváncsi lennék, hogy másnak olyan árat ad-e meg, mint amennyiért vették vagy eladták a sajátjukat.
Előre is köszönöm mindenkinek aki válaszol !
2011. febr. 1. 14:01
1/4 anonim válasza:
Az Ön 1000000m2-es lakása Budapesten a XII. kerületben összkomfortal meg mindennel 974.555.288.438 Ft-ot ér
2/4 anonim válasza:
Haha, szívesen látnám én azt az illetőt, aki majd 10 millát adna a 49 nm-es negyedik emeleti panelomra. (vidék)
3/4 anonim válasza:
Vidéki lakás, nagyjából jó ár jött ki, 15 milla, de annyiért valószínűleg nem vennék meg...Sajnos.
4/4 anonim válasza:
8.2 milliót ír, egyelőre 6,9-ért sem tudom eladni.
Elég érdekes, a 3-nál kevesebb szoba pl. lehet 1 vagy 2 is, ami nagyon nem mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!