Önéletrajzba bele lehet írni olyan iskolát amit nem fejeztem be?
Figyelt kérdés
Több szakmám, és érettségim van, de van egy szakma amit nem fejeztem be. Az utolsó év hiányzik. Olyan helyre adom be az önéletrajzomat ahol nem kérik ezt a szakmát. Ennek ellenére kell, érdemes, feltüntetni??2011. febr. 1. 09:05
2/7 anonim válasza:
És ha rákérdeznek, hogy mit csinált évekig? Én beleírnám, az biztos.
3/7 anonim válasza:
Én beleírtam, és fel is vettek arra az állásra, amire jelentkeztem.
4/7 anonim válasza:
Én beleírtam, bár lazán, de kapcsolódott a meghirdetett munkakörhöz. Annyi volt, hogy az interjún megkérdezték, miért nem fejeztem be - de erre a kérdésre készültem és volt is frappáns válaszom, ami a dolgot pozitív színben tünteti fel :)
Végül felvettek :)
5/7 anonim válasza:
És mi volt a válaszod, utolsó? ha meg lehet kérdezni. Bár engem nem érint, mert nincs befejezetlen képzésem, de érdekelne, mit lehet erre jót mondani.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is írd bele! De azt is jelezd, hogy nem fejezted be!
És készülj a kérdésre, hogy miért! Ezzel akár előnyre is szert tehetsz, ha jól válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!