Szabad ezt így? 24 óra munka, utána 48 óra pihenés.
Egy olyan munkára vettek fel, ahol 24órát kell dolgozni, aztán 48 óra szünet. Ez így törvényes, lehet ezt így ?
Én még ilyenről soha nem hallottam.
És reális-e egy ilyen munkánál a havi nettó 90ezer ft-os fizetés + borravaló ?
Szerintem igen.
A párom pl. így dolgozik: két nap 6-18 óráig, aztán két nap 18-6 óráig, aztán 4 nap szabad. Mindezt az egyik legnagyobb magyar vállalatnál, akik szerintem nem engedhetik meg maguknak, hogy szabálytalan munkaidőt vezessenek be :)
Szóval nincs ezzel gond. Ami necces, az az órabér, mert ha jól számolom, kb. havi 240 órát dolgozol, ehhez elég kevés a 90 ezer, minimálbér körül van. De ha jó a borravaló, akkor jól jössz ki vele.
Egyébként is ez a fajta munkarend szerintem szuper, gondolj bele, el tudsz menni úgy nyaralni majd egy hétre, hogy csak két szabadnapot kell kivenned :)
A tűzoltók is így dolgoznak, így legális.
Mit fogsz csinálni így és ennyiért?
Egy ilyen helyen jó a jatt, azért ilyen kevés az órabér.
Örülni fogsz hogy milyen sokat keresel.
Bár attól függ hol a kaszinó.
A barátnőm dolgozott tavaly kaszinóban, (babát vár most)hát a jatt nem tízezrekben számolandó.
Szerintem tök jó. Vágj bele!
Valóban azért ilyen kevés a pénz, mert a jatt sok lesz.
Ha nekem lenne ilyen lehetőségem én nem gondolkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!