Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kérhetek segélyt? ..

Kérhetek segélyt? ..

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, kollégiumban lakom. anyámmal fél éve nem beszéltem. magamat tartom el, de elég nehéz ennyi pénzből.. tudom nem szép dolog de nincs jobb ötletem.. munkát nem könnyű találni iskola mellett..
2011. jan. 30. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Segélyt akkor kaphatsz, ha nem vagy tanuló. Akkor is úgy, ha benmész a Munkaügyi Központba, regisztrálnak pályákezdő álláskeresőként és majd ha már volt munkaviszonyod akkor kapsz segélyt. Ez nem jó most neked.

Ösztöndíj, Bursa amikről tudok most.

2011. jan. 30. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

hívd fel a helyi önkormányzatot, mondd el a helyzetedet, ott úgyis megmondják van-e vmiféle segély amit igényelhetnél

egy próbát megér, hátha

2011. jan. 30. 17:22
 3/6 A kérdező kommentje:

nincs ösztöndíj.

mi az a bursa?

2011. jan. 30. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Középsulis vagy, vagy felsőoktatásban tanulsz?
2011. jan. 30. 18:47
 5/6 A kérdező kommentje:
középiskola
2011. jan. 30. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:

A bursa akkor kilőve, mert az a felsőoktatásban jár.

Esetleg megpróbálhatod a családi pótlékot a saját nevedre kérni. Az iskolában is kell lennie valami családsegítő szolgálatosnak, annál kérdezd meg, hogy milyen lehetőségeid vannak. Az önkormányzatnál próbálj meg eseti segélyt kérni, általában a jóindulatukon múlik, hogy adnak-e. Nálunk ez (is) pofára megy, haverok, meg az a réteg akitől tartani kell, kapnak rendszeresen, évente többször is, a többieknek meg nem adnak, hiába kérnek.

Remélem, sikerül valamit kapnod.

A suliban nincs valami alapítvány ami segíti a diákokat? Habár a lányaim sulijában az is csak az ismerettségi körben osztogatott.

2011. jan. 30. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!