Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 7 év munkaviszony után kirúgta...

7 év munkaviszony után kirúgtak. Milyen juttatások járnak ennyi év után?

Figyelt kérdés
ha jól tudom két havi munkabér végkielégítésként,plusz 45 nap fizetett felmondási idő.jól tudom?a főnököm persze alá akarta íratni velem a közös megegyezéssel való munkaviszony megszűnést,de én nem írtam alá.ha nem akarnak fizetni kihez fordulhatok segítségért?
2009. febr. 6. 15:14
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Két havi átlagkeresettel megegyező összegű végkielégítés és 45 nap felmondási idő jár. Mindkettőnek az alapja a megelőző 4 negyedévben elért kereset.

Arra figyelj, hogy a felmondás szövegében munkáltatói rendes felmondással kell felmondania. A felmondást meg kell indokolni. Az indok a munkavállaló munkájával magatartásával vagy a munkáltató működésével összefüggő ok lehet.

Ha nem akar fizetni, próbáld megszerezni a leszámoláskor kiadandó igazolásokat. Ezek nélkül nem tudsz elhelyezkedni vagy munkanélkülire menni. A felmondást követően 30 napon belül keresetet nyújthatsz be a munkaügyi bíróságon.

2009. febr. 6. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!