Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ciphone c9 fm rádióját hogyan...

Ciphone c9 fm rádióját hogyan tudom fm transmitteré alakítani úgy hogy a kocsiban a navigációt a rádión fogom be?

Figyelt kérdés
100% ig meglehet mert olvastam már róla, de angol tudásom 0! Komoly válaszokat várom!
2011. jan. 29. 13:35
 1/1 anonim válasza:

Próbálok tanácsot adni, bár nem ismerem a c9-et. Nem tudom van -e beépített transzmittere.A lénye gaz, hogy a készüléken be kell állítani egy frekvenciát, és ugyanezt a frekvenciát kell az autórádió valamelyik állomás gombjára programozni.A GPS is így működik, az autórádióról.Pl. beállítod, hogy 105 MHz a c9-en, és mondjuk a rádió 2. adó programozó helyére is beállítod ugyanezt a frekit és rögzíted a memóriába.Ezután ha az autórádión megnyomod a 2. adó gombját, azon venni fogja a c9 hangját.Lehet, hogy a c9-en valamit be kell állítani, hogy átadja a vezeték nélküli adást az autórádióra.

ÉN a GPS-em működéséből indultam ki, talán valami használható számodra a leírtakból.Sajnos, csak ennyit tudtam segíteni.

2011. febr. 4. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!