Miknek kell szerepelnie egy adásvételiben, ha laptop cseréről van szó? Ha valaki tud nekem küldeni egyet nagyon megköszönném
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 10:48
1/5 anonim válasza:
Egyrészt a ti adataitoknak, másrészt pedig a két laptop minden adatának (memória, CPU, HDD, egyéb hardverek) valamint nyilatkozni kell arról, hogy mind a két gép legális forrásból származik, az operációs rendszer - ha van - jogtiszta és amennyiben vállaltok garanciát, akkor annak időtartama és feltételei.
2/5 anonim válasza:
Ja és írjátok bele, hogy kondíciókkal történik a csere, fizet-e valaki pluszba stb.
3/5 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy nekem ez kicsit kínai,mert sose csináltam még adásvételit,tudnál nekem egyet készíteni??ha nem akarsz az se gond,am köszönöm a segítséged
2011. jan. 29. 11:15
4/5 anonim válasza:
Inkább keresgélj mintákat, most nincs kedvem pötyögni nagyon, ne haragudj. :(
Itt van egy csomó minta, adás-vételit is átírhatsz cserére.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segtséges,megértem :)
Helló :)
2011. jan. 29. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!