Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Segítene valaki munka ügyben?...

Segítene valaki munka ügyben? (Ausztria)

Figyelt kérdés

Sziasztok.Szeretnék munkát találni Ausztriában.Ez a kérdés első sorban kint dolgozó,vagy kint vállalkozást üzemeltetőkhöz szólna,de ha valaki más is tudna segíteni hálás lennék ha hozzászólna a kérdésemhez és fel tudnánk venni a kapcsolatot.A határ mellett lakom és olyan helyet keresnék ahonnan minden nap haza lehetne jönni.Nyelvet nem beszélem,sajnos,de alap dolgokat megértek,amúgy tanulgatom.Érdekelne minden olyan lehetőség ami nincs kimondottan szaktudáshoz kötve,elég hozzá egy középiskola.Bármilyen munka érdekelne,fizikai,segédmunka,vagy bármi más amihez nem kell jó nyelvtudás(legalábbis az elején).Becsületes,megbizható és szorgalmas vagyok és ha akadna egy ilyen lehetőségem nagyon megbecsülném.Tudom hogy ez nem egy álláskereső oldal,nem is itt szeretném megbeszélni ezeket a dolgokat,csak segítség kellene,bármilyen formában.Aki nem tud segíteni az kérem ne válaszoljon nemmel:),értelemszerűen.Köszönöm.És igen már végigböngésztem az álláskereső portálokat,de nem orvosnak,vagy webprogramozónak szeretnék kimenni.:)Előre is köszönöm az értelmes,segítő szándékú válaszokat

Ha valakinek van valami konkrét,kérem irjon PM-t.

27/F

2011. jan. 24. 12:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!