Mi a véleményetek, hogy a Vaterán hirdetnek Kanári-szigetekre való egy hetes 5 csillagos szállást 10-100 Ft-ért? Mi ebben nekik az üzlet?
"Ki élvezheti ezt a kedvezményes szállás lehetőséget?"
"A 30-60 év közötti párok vállalják , hogy részt vegyenek egy magyar nyelvű előadáson, mely segít megismerni azon nyaralási rendszer előnyeit, melyhez üdülőink tartoznak.
kb.3 óra elfoglaltságot jelent, itt a helyszínen, de semminemű kötelezettséget nem von maga után. Nyaralásuk alatt az üdülőben semmit sem kötelesek bérelni vagy vásárolni."
Repülőjegyet 50-100ezer Ft között tudunk befoglalni.
Már miért is megy el annyiért? Egy repjegy a Kanári-szigetekre 50-80e Ft. A legolcsóbb szervezett út 160-200e Ft.
Hat órás "fejtágítást" megér ez a dolog...
A szervezett útban benne foglaltatik:
a szállás
a repülőjegy
a szálláson az ellátás a választottak szerint
a reptéri transzfer
+ jobb helyeken 1 pohár szangria
A szállást (és sok esetben a fél panziós ellátást pl. februári időpontokra) megkapod az üdülési jogos utazásnál.
A repjegyet megveszed magadnak.
Ha a Kanári-szigetekre mész, úgy van értelme, hogy ha autót bérelsz, mert akkor az egész szigetet bejárhatod (az autóbérlet egy hétre 20-25e Ft...), tehát a reptéri transzfert amúgy sem vennéd igénybe.
Az egy pohár szangriától meg most tekintsünk el.
Ok, nem számoltunk azzal, hogy úgy lesz valaki akihez "fordulhatsz" ha bajod van, aki segít a szállodában, de ha ez megér valakinek százezreket... :)
Tudom, voltam már a Kanári-szigeteken hasonló utazással, utazási irodával és saját szervezéssel is. A legolcsóbb választás ez volt.
Meg kell jegyezni, hogy az apartman átvételekor nagy összegű kauciót kell fizetni (a szállás árát), melyet visszakapsz, ha részt veszel az előadáson és nem okozol kárt. Hozzáteszem, nem "kekeckednek", tényleg visszaadják.
Ennyi az "átverés" része, semmi más.
Szia!
Én is meg tudom erősíteni, hogy üdülőjogot értékesítenek! Mi is voltunk a párommal tavasszal, a szállás ingyen volt, a kaja kint nagyjából ugyanannyiba kerül, mint itthon (van kint is Lidl, Spar stb.). A repjegy volt a legnagyobb kiadásunk, de mivel időben megvettük, ezért fejenként 72.000 Ft-ra jött ki (mindennel együtt).
Tenerifén egy csomó gyönyörű látnivaló van (nem is végzel egy hét alatt), ami belépő nélküli, szóval, ha szeret az ember kirándulni, és gyönyörködni a helyi látnivalókban ( pl. Teide, a főváros Santa Cruz, Masca stb.) , akkor belépőkre sem kell költeni!
Ja a kocsi bérlés volt még 110 Euro körül 8 napra, de nagyon megérte!
És sangriával vártak minket a szálláson!:) Az előadást kibírtuk, üdítőt ittunk közben a teraszon, és nem voltak erőszakosak! Kaució tényleg van az apartmanokra, de nem mondanám nagy összegnek, 300 Euro, amit mindenki visszakap, hacsak nem döntöttétek ki az apartman falát!
Szóval, nekünk bejött!
Szia!
Hát,hogy szervezet-e azt nem tudom:), de ezek a Regency Resorts nevű apartmanok Playa de las Americasban, Tenerifén. Amennyire tudom utazási irodák nem nagyon közvetítenek ide hisz ez nem egy "hagyományos Hotel". Mi a neten találtuk anno a free-tenerife.hu oldalt, velük vettük fel a kapcsolatot. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Merem őket neked is ajánlani. Mit értesz azon, hogy alapból mennyibe kerül? A szállás? Ingyen van, csak úgy befizetni nem tudsz hozájuk!Nem fogadnak fizető vendéget legjobb tudomásom szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!