Honnan szerezhetnék két hét alatt 250 ezer Ft-ot?
Figyelt kérdés
Párom márciusban kimenne Angliába dolgozni, ahhoz viszont, hogy elinduljon, ennyi pénzre lenne szüksége. Hitelt nem tudunk felvenni (BAR listásak vagyunk mindketten), család, rokonok nem tudnak segíteni. Mit tegyünk?2011. jan. 23. 16:29
2/10 anonim válasza:
másodállásba elmész férfiakhoz
mindenek ára van
3/10 anonim válasza:
Sehonnan. Ilyen nagy összeget ennyi idő alatt max. úgy kereshetsz, ha elmész k@rvának vagy eladod a vesédet a feketepiacon. Esetleg megpróbáltok mindent pénzzé tenni a lakásban, az talán még egy járható út. Más ötletem nincs. Előbb nem jutott eszetekbe, hogy félre kéne tenni az útra?
4/10 anonim válasza:
Mi Angliában élünk,és 250.000 forint az jelenleg kábé 775 fontnak felel meg.Ha van fix állása,és van fix szállása akkor nem kell ennyi pénz..De nincs valami ismerős/barát/rokon kint akihez oda tudna menni 1-2 hétre? Mert akkor jóval kevesebb pénzzel is elindulhat.
Vagy vannak olyan magyarok akik adnak ki szobát ideiglenesen(én is adtam ki) ők is olcsóbban adják ki..
5/10 A kérdező kommentje:
Nem, mert egyrészt hirtelen jött, másrészt 40 ezer Ft-unk marad egy hónapra, abból nem nagyon lehet félretenni...:(
2011. jan. 23. 16:39
6/10 anonim válasza:
/pillanat a prostitúciótól jobbat nem tudok ajánlani.esetleg kaszinó.
7/10 anonim válasza:
ma 16:39 vagyok..Hova megy,melyik városba? Esetleg tudok segíteni..Van már munkája is?
8/10 anonim válasza:
ja meg persze add be minden ékszeredet a zaciba,és minden cuccodat add el ami még maradt.
9/10 A kérdező kommentje:
Londonba megy, mert ott van ismerős ismerőse:), aki segít keresgélni szobát és munkát is. Minden segítség jól jön...
16:39-es, ha tudunk priviben beszélgetni, írj
2011. jan. 23. 16:51
10/10 anonim válasza:
Vaterán adj el mindent, amit tudsz. Keveset kapsz érte, de sok kicsi sokra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!