Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen részeket tegyek a...

Milyen részeket tegyek a pénzügyi szakdolgozatba?

Figyelt kérdés

A témám a devizás ügyletek és azok kockázatai,és érdekelne,hogy ki milyen részeket ajánlana a szakdolgozathoz.

Mire térjek ki?

Köszönöm a segítséget!

2011. jan. 21. 14:09
 1/1 anonim ***** válasza:

árfolyamkockázat, árfolyamnyereség-veszteség, devizában lekötött befektetés, külföldi állampapír, részvény,

lakáshitelek, deviza alapú hitelek főképp CHF, EUR, japán jen, dollár erősödése, hordó kőolaj világpiaci ára, ((((arany árfolyama folyamatosan növekszik)))) a kínai jüan szerepének növekedése mert kína 20 kilósával veszi az aranytömböket is rakja el tartalékba, USA eladósodása Kínának

aztán lehet, hogy mind baromság, amit írtam, még csak 3. féléves pénzügy és számviteles vagyok de nekem ezek jutottak elsőként eszembe, az aranyos dolgot direkt raktam annyi zárójelbe :)

2011. jan. 21. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!